Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Λαμ: «Καθήκον της Μπάγερν να περάσει στα προημιτελικά»

Για την κλήρωση της Μπάγερν με τη Σαχτάρ μίλησαν οι Φίλιπ Λαμ, Άριεν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί, με τους άσους των Βαυαρών να δηλώνουν αισιόδοξοι ότι θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση.

Λαμ: «Καθήκον της Μπάγερν να περάσει στα προημιτελικά»
Αισιόδοξοι για την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τη Σαχτάρ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, δήλωσαν οι Φίλιπ Λαμ, Άριεν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί.

Οι τρεις άσοι των Βαυαρών τόνισαν ότι η ομάδα τους θα πρέπει να είναι προσεκτική απέναντι στους Ουκρανούς όμως επισήμαναν ότι αν δουλέψουν σωστά τότε θα είναι εκείνοι αυτοί που θα περάσουν στην επόμενη φάση.

«Η Σαχτάρ είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Όμως, παρ' όλα αυτά, είναι καθήκον μας να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Στόχος της Μπάγερν είναι να φτάνει πάντα τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά», ήταν τα λόγια του αρχηγού των πρωταθλητών Γερμανίας, Φίλιπ Λαμ ενώ στη συνέχεια ο Άριεν Ρόμπεν δήλωσε ευχαριστημένος που η ομάδα του απέφυγε αυτή τη φορά την Άρσεναλ.

«Είναι καλό που θα αντιμετωπίσουμε έναν διαφορετικό αντίπαλο και όχι πάλι την Άρσεναλ. Θα πρέπει να προσέχουμε πάντως. Η Σαχτάρ έχει μερικούς, πολύ καλούς, Βραζιλιάνους Πρέπει να αναλύσουμε τον αντίπαλό μας προσεκτικά και όταν έρθει η ώρα του παιχνιδιού θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν είμαστε, τότε είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα», είπε ο 30χρονος Ολλανδός, με τον Φρανκ Ριμπερί στο τέλος να μένει στο ίδιο μήκος κύματος.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε δυσκολότερη κλήρωση όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η Σαχτάρ είναι δυνατή. Αν όμως εμείς είμαστεσωστά προετοιμασμένοι και δουλέψουμε σωστά στο γήπεδο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», κατέληξε ο Γάλλος άσος.

Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σαχτάρ Ντόνετσκ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στις 17 Φεβρουαρίου με τη ρεβάνς στο «Αλιάνζ Αρίνα» να γίνεται στις 11 Μαρτίου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: