Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Στο Μόναχο Χαλβατζάκης, Ζομπανάκης!!

Οι Γιώργος Χαλβατζάκης και Κωστής Ζομπανάκης εκπροσώπησαν το ελληνικό μπάσκετ τη Δευτέρα στη συνάντηση FIBA, FIBA Europe και ULEB στο Μόναχο.

Στο Μόναχο Χαλβατζάκης, Ζομπανάκης
Στη συγκεκριμένη συνάντηση συμμετείχαν, εκ μέρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, ο Γενικός Γραμματέας Πάτρικ Μπάουμαν, ο Ζόραν Ράντοβιτς, διευθυντής αθλητικής ανάπτυξης, από πλευράς της ευρωπαϊκής ο πρόεδρος, Τουργκάϊ Ντεμιρέλ και ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Χοσέ Λουίς Σάεθ και από την ευρωπαϊκή Λίγκα το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος, Εδουάρδος Πορτέλα, ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, Φραντσίσκο Ρόκα, ο πρόεδρος της ιταλικής Λίγκας, Νάντο Μαρίνο, ο διευθύνων σύμβουλος της ισραηλινής Λίγκας, Σμουέλ Φρένκελ και ο πρόεδρος της Αδριατικής Λίγκας, Ράντοβαν Λόρμπεκ.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και εκεί συζητήθηκαν οι σχέσεις των τριών πλευρών, η νέα δομή και το μέλλον των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Αποφασίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα να συνεδριάσει η ΓΣ της ULEB και να κατατεθούν από την Ένωση Λιγκών οι προτάσεις για το πώς θα διεξάγονται οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να υπάρξει συνάντηση απασών των πλευρών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: