Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Χαβίτο: «Περίμενα καλύτερο τον ΠΑΟΚ» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χαβιέ Χαβίτο και αναφέρθηκε στο χθεσινό ματς της Κέρκυρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Είχε πολλές αλλαγές και οι παίκτες φάνηκαν κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Περίμενα καλύτερο τον ΠΑΟΚ. Τελικά, όμως, έστω κι έτσι μας κέρδισε. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για μας να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Θα είναι δύσκολη η συνέχεια για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς καθώς έχει μπροστά του ακόμη πολλά και δύσκολα παιχνίδια».

Για το ματς Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες που πλησιάζει: «Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως, με τη νίκη επί της Καλαμαριάς έχουμε πολλές ελπίδες και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Για τον Άρη: «Διανύει μια δύσκολη περίοδο. Είναι στη Γ’ Εθνική με οικονομικά προβλήματα, όμως, έχει και πολύ κόσμο. Πιστεύω ότι με τον καιρό θα ξεπεράσει τα προβλήματά του, θα ανεβεί και θα γίνει ξανά αυτός που ήταν. Ο Άρης είναι μια σημαντική ομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν είναι καλό να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση».

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Χαβιέ Χαβίτο στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: