Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Στα χέρια του Πλεξίδα οι επιταγές!!

Τρεις επιταγές, συνολικής αξίας 360.000 ευρώ, έχει στα χέρια του από σήμερα ο Βαγγέλης Πλεξίδας, που καλείται να απαντήσει στην πρόταση παραχώρησης της ΑΕΛ. 
Σημαντικές εξελίξεις για την πώληση της ΑΕΛ από τον Βαγγέλη Πλεξίδα σε Λαρισαίους επιχειρηματίες, οι οποίοι σήμερα μεταβίβασαν στον ισχυρό άνδρα των «βυσσινί» 3 επιταγές, συνολικού ύψους 360.000 ευρώ, ποσό δηλαδή που έχει ζητήσει ο ίδιος για να παραχωρήσει τις μετοχές του συλλόγου.
Όπως δήλωσε, μάλιστα, ο νομικός εκπρόσωπος της κίνησης, Βαγγέλης Καραναστάσης, στον ραδιοφωνικό σταθμό Ok Radio 104,8: «Περιμένουμε τη μεγαλομέτοχο εταιρεία, ώστε να κάνουμε έλεγχο στα βιβλία της ΠΑΕ», και τόνισε: «Με βάση το πόρισμα ελέγχου θα κινηθούμε για να ολοκληρωθεί η πώληση της ομάδας σε εμάς.
Φυσικά, υπάρχει ένα ποσό προκειμένου να βοηθήσουμε την ΑΕΛ στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, αλλά και να λειτουργήσει απρόσκοπτα μέχρι το τέλος της σεζόν. Στην πορεία θα προσωποποιήσουμε πλήρως την προσπάθεια που κάνουμε. Είναι ανοικτή η πρόσκληση για όσους μπορούν και θέλουν να συστρατευτούν δίπλα μας τώρα που έγινε η αρχή».
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: