Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

«Συναγερμός» για Σανιά!!

Δύο εβδομάδες πριν αποκτήσει το πολυπόθητο δικαίωμα συμμετοχής, ο Σίντι Σανιά δεν έχει ακόμη άδεια παραμονής για να εκδοθεί το δελτίου και να προσφέρει πολλές λύσεις στον Άρη.

«Συναγερμός» για Σανιά
Δύο εβδομάδες απομένουν για την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και όλοι στον Άρη περιμένουν την ώρα που ο Σίντι Σανιά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πάουλο Κάμπο.

Ωστόσο, έχει προκύψει νέο πρόβλημα με τον Σενεγαλέζο μέσο, αφού δεν έχει εξασφαλιστεί η άδεια παραμονής του και ως εκ τούτου οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν καταθέσουν προς έκδοση το δελτίο του.

Συγκεκριμένα, για να μπορέσει ένας ξένος αθλητής να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική χρειάζεται η άδεια παραμονής από την υπηρεσία του αλλοδαπών. Ο Σανιά, επειδή δεν έχει επαγγελματικό συμβόλαιο και ασφάλιση σε ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα, δεν έχει στα χέρια του και τη σχετική άδεια παραμονής και κατ' επέκταση δεν μπορεί να βγει το δελτίο του.

Ο 24χρονος άσος διαθέτει την κάρτα τού πολίτη από τη Γαλλία (την είχε αποκτήσει όταν εντάχθηκε στη Σεντ Ετιέν) και μπορεί να πηγαίνει όπου θέλει στην Ε.Ε. σαν Γάλλος πολίτης, αλλά δεν την αναγνωρίζει το Αλλοδαπών.

Για αυτό τον λόγο θα πρέπει οι ιθύνοντες του Άρη να κινήσουν τις διαδικασίες και να αναγνωριστεί η κάρτα του ώστε να εκδοθεί το δελτίο του ή να βρεθεί άλλος τρόπος για να ξεπεραστεί το εμπόδιο που έχει προκύψει.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: