Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Χέβεντες: «Καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη»

Να δείξει ότι έμαθε από το περυσινό "στραπάτσο" της και να βάλει δύσκολα στη Ρεάλ θέλει η Σάλκε, σύμφωνα με δηλώσεις των Χέβεντες, Μάτιπ και Τσούπο-Μότινγκ.

Χέβεντες: «Καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη»
Να φανεί περισσότερο ανταγωνιστική, σε σχέση με τα περυσινά παιχνίδια και να δυσκολέψει το έργο της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει η Σάλκε στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τους Μπένεντικτ Χέβεντες, Τζόελ Μάτιπ και Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ.

Οι τρεις παίκτες των «βασιλικών μπλε» μίλησαν για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ για τη φάση των «16» όπου -όπως και πέρυσι- θα αντιμετωπίσουν τη «βασίλισσα». Οι «μερένχες» την περασμένη σεζόν έκαναν… «πάρτι» απέναντί στους Γερμανούς, καθώς τους «διέλυσαν» με 6-1 στο Γκελζενκίρχεν, ενώ στη ρεβάνς του «Μπερναμπέου» επικράτησαν με 3-1.

Παρά τις περυσινές ήττες, πάντως, ο αρχηγός της Σάλκε, Μπένεντικτ Χέβεντες, εμφανίζεται αισιόδοξος ότι η Σάλκε θα βάλει δύσκολα στους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Πέρυσι τα πήγαμε άσχημα απέναντι στη Ρεάλ. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Όμως, ακόμα και οι καλύτερες ομάδες δεν είναι ανίκητες. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να βάλουμε δύσκολα στον κάτοχο του τροπαίου», δήλωσε ο 26χρονος αμυντικός, με τον Τζόελ Μάτιπ στη συνέχεια να μένει στο ίδιο μήκος κύματος.

«Η Ρεάλ είναι μία φανταστική ομάδα. Θα παίξουμε δύο 90λεπτα απέναντί τους και στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ανυπομονούμε για τα δύο παιχνίδια. Θέλουμε να δείξουμε ότι μάθαμε από πέρυσι», ήταν τα λόγια του Γερμανού μέσου, ενώ, στο τέλος, ο Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ, εμφανίστηκε ανυπόμονος για τις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ.

«Η μοίρα ήθελε η Σάλκε να αντιμετωπίσει και πάλι τη Ρεάλ στους "16". Προσωπικά, ανυπομονώ για την αναμέτρηση. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Πέρυσι, δεν έπαιξα απέναντί τους, καθώς δεν ήμουν παίκτης της Σάλκε, όμως φέτος πιστεύω ότι η ομάδα μου θα τα πάει καλύτερα», κατέληξε ο Καμερουνέζος φορ.

Η Σάλε υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γερμανία για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στις 18 Φεβρουαρίου, ενώ η ρεβάνς στην Ισπανία θα γίνει στις 10 Μαρτίου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: