Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

«Ήθελε να μάθει τα πάντα ο Παπαθανασάκης»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάζαρος Καλαιτζίδης και σχολίασε την έλευση του Σπύρου Παπαθανασάκη στη Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
 «Ο κ. Παπαθανασάκης ήρθε στη Θεσσαλονίκη, βρεθήκαμε στη Μίκρα και ενδιαφερόταν να μάθει τα πάντα. Ήθελε να δει την Κ20 και βρέθηκε και με τον Σάββα Κωφίδη. Έχω εκπλαγεί με την αγάπη που δείχνει για τον Ηρακλή. Είμαστε τυχεροί που υπάρχει αυτός ο άνθρωπος. Δεν ξέρω που θα ήμασταν αν δεν ήταν εδώ. Πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα του».
Για τις ζημιές στα αποδυτήρια από τις βροχές:
«Ενημερώθηκε για τα πάντα και είπε πως όλα θα διορθωθούν. Ήδη κάλεσε τον μηχανικό του κτηρίου. Γνωρίζει το ποδόσφαιρο, είναι τελειομανής και θέλει να διορθώσει τα πάντα. Μαζί ήταν και ο γιος του που ήθελε να πάει στη προπόνηση της πρώτης ομάδας».
Για τα παιχνίδια με Ζάκυνθο και Λαμία:
«Πρέπει ο κόσμος να έρθει στον Ηρακλή και να είναι κοντά στην ομάδα. Ο Ηρακλής πρέπει φέτος να αλλάξει κατηγορία. Χρειάζεται να κερδίσουμε για να είμαστε καλά. Μετά παίζουμε με την Λαμία και θέλουμε νίκες. Είμαστε καλύτεροι και αν ο Ηρακλής παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του, δεν θα έχει πρόβλημα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: