Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Επισπεύδεται η ενίσχυση!!

Η λευκή (0-0) ισοπαλία της ΑΕΚ με την Ερμιονίδα φανέρωσε τις αδυναμίες της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να προχωρούν άμεσα τις επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ.

Επισπεύδεται η ενίσχυση
Η δράση φέρνει αντίδραση και το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της ΑΕΚ, αφού μετά το τέλος του ισόπαλου (0-0) αγώνα με την Ερμιονίδα υπήρξε μπαράζ επαφών ανάμεσα στους ιθύνοντες της ομάδας.

Εκείνο που προκύπτει είναι ότι θα προχωρήσει άμεσα οι συζητήσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, ώστε η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα να είναι πιο δυνατή στο β’ μισό της σεζόν και οι παίκτες που θα αποκτηθούν να προσαρμοστούν πιο γρήγορα στην ελληνική πραγματικότητα εν όψει της επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επέστρεψε χθες το βράδυ στην Αθήνα, έχει μιλήσει όπως είναι λογικό με Μπάγεβιτς και Δέλλα και από σήμερα αναμένονται αποφάσεις για προτάσεις.

Ο τεχνικός διεθυντής του «Δικεφάλου» παρακολούθησε αγώνες στην Πορτογαλία και είχε επαφές με συλλόγους της χώρας, ώστε να μπορέσει να είναι έτοιμος τον Γενάρη.

Η ΑΕΚ θεωρείται σίγουρο ότι θα αποκτήσει έναν επιθετικό, ενώ θα γίνουν κινήσεις για έναν αμυντικό μέσο και έναν αριστερό μπακ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: