Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

«Γιορτή για την ομάδα μας»

Στον arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Δωτιέα Αγιάς, Σωτήρης Αντωνίου και μίλησε για την κλήρωση της ομάδας του με τον Άρη για τον θεσμό του κυπέλλου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την κλήρωση: «Είναι η καλύτερη δυνατή κλήρωση για τον σύλλογο μας. Μόνο το μέγεθος του Άρη φτάνει. Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι, είμαστε χαρούμενοι όλοι στην περιοχή και όλοι οι ποδοσφαιριστές μου είναι ευχαριστημένοι. Το φαβορί είναι ο Άρης όμως το κίνητρο είναι μεγάλο. Είναι μια μεγάλη γιορτή για εμάς και περιμένουμε. Έχουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές και θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα».
Για το πρωτάθλημα της Γ” εθνικής: «Είναι από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Πλέον, δεν υπάρχει Δ” εθνική, υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι παίκτες καθώς στην Β” υπάρχει θέμα με τις αδειοδοτήσεις. Οι πιο πολλές ομάδες βασίζονται στην δύναμη και στη φυσική κατάσταση. Τόσο ο πρώτος όμιλος όσο και ο δεύτερος είναι πολύ δύσκολοι με πολύ καλές ομάδες. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα πρέπει να προσαρμοστούν όλοι. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και αρκετά αδικημένο. Αν δεν υπήρχε φέτος ο Άρης και πέρυσι η ΑΕΚ δεν θα είχε καθόλου προβολή».
Για την προπονητική του καριέρα: «Πήραμε μια άνοδο με την Καλλονή και στην Ά και στην Β”. Επίσης, ήμουν στον Πανηλιακό και έναν μήνα στην Παναχαική. Βέβαια, το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει κρίση και το νεαρό της ηλικίας μου δυσκολεύει το να με πάρει κάποια ομάδα. Είμαι στην Αγιά, την γενέτειρα μου, είμαστε μια ομάδα σκληροτράχηλη με 8 παιχνίδια αήττητοι. Δεν κάναμε το ιδανικό ξεκίνημα όμως σιγά – σιγά βρίσκουμε τα πατήματα μας».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: