Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

«Είμαστε μια οικογένεια»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Δημήτρης Γκίνο και μίλησε για την ισοπαλία των «Κίτρινων» με τον Πανσερραϊκό αλλά και την δύσκολη συνέχεια της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό:
«Δεν μας ικανοποίησε το αποτέλεσμα απολύτως γιατί ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο και αξίζαμε την νίκη. Δεν μπορείς να τα βάλεις με την τύχη. Ήταν μια δύσκολη έδρα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο αλλά προσπαθήσαμε».
Για τα 2 γκολ που δέχθηκε ο Άρης:
«Ο ρυθμός είναι πολύ γρήγορος μέσα στο παιχνίδι. Τα λάθη μας θα τα αναλύσουμε στο βίντεο».
Για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής:
«Η κάθε κατηγορία έχει τις δυσκολίες της. Το πρωτάθλημα έχει πολύ καιρό μπροστά του και ο Άρης θα καταφέρει να ανέβει».
Για την συνέχεια στον Άρη:
«Πρέπει να νικάμε σε κάθε παιχνίδι και αν νικάει και η Καβάλα, περιμένουμε να την συναντήσουμε, να την κερδίσουμε και να την περάσουμε».
Για το παιχνίδι με την Θύελλα Φιλώτα:
«Κανείς αντίπαλος δεν είναι εύκολος. Όποιος παίζει με εμάς θέλει να δείξει πως μπορεί να ανταγωνιστεί τον Άρη. Εμείς πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο πως μπορούμε να κερδίσουμε».
Για την αποβολή του Σουνά:
«Δεν καταλάβαμε καν τι έκανε ο διαιτητής. Ο Σουνάς πήγε απλά να παίξει το παιχνίδι γρήγορα και δεν καταλάβαμε γιατί πήρε κόκκινη κάρτα. Ο αντίπαλος δημιούργησε μια αψιμαχία και θα έπρεπε αυτός να αποβληθεί».
Για τις αλλαγές που έχει φέρει ο Κάμπος:
«Ο κ. Κάμπος μας έχει δώσει άλλη ψυχολογία, άλλο αέρα και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Σιγά – σιγά παίζουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο».
Για τον κόσμο του Άρη:
«Ο κόσμος είναι πολύ πικραμένος και είναι απίστευτο που έρχονται τόσοι ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε όλους δίπλα μας».
Για το κλίμα στην ομάδα:
«Έχει φτιάξει το κλίμα στην ομάδα. Ο κ. Κάμπος μας έχει δέσει και μας έχει δώσει την δική του φιλοσοφία. Είμαστε μια οικογένεια και προσπαθούμε για το καλύτερο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: