Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

«Βλέπει» Ουσέρο ο ΠΑΟΚ!!

Ο Φερνάντο Ουσέρο φέρεται να βρίσκεται ψηλά στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, όπως γράψει σήμερα η SportDay.

«Βλέπει» Ουσέρο ο ΠΑΟΚ
Από την Πέμπτη το βράδυ, όταν ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League, όλοι στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο παρουσιάζονται σίγουροι για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Τις τελευταίες μέρες παρουσιάζεται έντονη κινητικότητα στο μέτωπο των επαφών με υποψήφιους στόχους, τους οποίους έχουν τσεκάρει οι ιθύνοντες του συλλόγου. Ένας από αυτούς που το όνομά του συζητιέται δυνατά αυτό το διάστημα είναι ο είναι και ο Φερνάντο Ουσέρο.

Ο Ισπανός χαφ αναμένεται να αποχωρήσει από τον Αστέρα Τρίπολης και η τιμή του κρίνεται προσιτή. Εφόσον τελικά οι Θεσσαλονικείς κρίνουν ότι μπορεί να βοηθήσει, τότε θα γίνουν και οι τελικές επαφές.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θεωρούν ότι ο 30χρονος άσος έχει τα στοιχεία που θέλει ο Αναστασιάδη, αφού πρόκειται για για κεντρικό χαφ που τα κάνει όλα στο γήπεδο, για έναν δυναμικό ποδοσφαιριστή που προφανώς δεν θέλει και μεγάλο χρόνο προσαρμογής.

Όπως γράφει η SportDay, τα τελευταία 24ώρα συζητούν πιο έντονα την υπόθεση απόκτησης στόπερ. Η θέση που αποτελούσε τρίτη προτεραιότητα, ανεβαίνει σταδιακά και όλα δείχνουν ότι αυτό σχετίζεται και με συγκεκριμένο παίκτη που εντοπίστηκε.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: