Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

«Μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα στη Τούμπα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας, Παναγιώτης Ζορμπάς και μίλησε για την ήττα της ομάδας από τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την εμφάνιση της Κέρκυρας: «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, ήμασταν λίγο άτυχοι όμως είχαμε καλή εικόνα. Στο πρώτο ημίχρονο κλείσαμε χώρους και βγήκαμε στη κόντρα. Όσο περνούσε ο χρόνος είδαμε πως μπορούσαμε να βρούμε χώρους, ο ΠΑΟΚ μας πίεσε, προηγήθηκε στο σκορ, βάλαμε δεύτερο σέντερ φορ, φτάσαμε στην ισοφάριση και το παλέψαμε μέχρι το τέλος. Στο δοκάρι ήμασταν άτυχοι. Κάναμε πολλές φάσεις και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Τους βαθμούς που χάσαμε πιστεύω θα τους πάρουμε αλλού».
Για την σύγκριση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού: «Δεν είχα παίξει σε εκείνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό γιατί είχα μια υποχρέωση με τον στρατό. Είχαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».
Για την φετινή Σούπερ Λιγκ:«Είναι καλό να πηγαίνουν πολλές ομάδες για τον τίτλο. Θα κριθεί το πρωτάθλημα στο τέλος, στα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες. Όποιος παίρνει βαθμούς και εντός και εκτός θα πάρει το πρωτάθλημα. Φαίνεται πως πλέον αυτό δεν είναι εύκολο. Είδαμε τα Γιάννενα πήραν ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και η Ξάνθη κέρδισε τον ΠΑΟΚ».
Για τα εκτός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ με ΠΑΣ Γιάννενα και Λεβαδειακό: «Είναι πολύ σημαντικά ματς. Αν καταφέρει ο ΠΑΟΚ και πάρει τις δυο νίκες θα είναι το φαβορί».
Για την άμυνα του ΠΑΟΚ:«Τους 3 στόπερ τους άλλαξε γρήγορα ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Εμείς παίξαμε έξυπνα και προσπαθήσαμε να βγούμε με γρήγορες φάσεις στην επίθεση. Βρήκαμε τα κενά στην άμυνα και χτυπήσαμε».
Για το αν μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα η Κέρκυρα: «Μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα χθες ενώ χάσαμε και από τον Ατρόμητο στο 92′. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη και είναι πολύ σημαντικό. Κοιτάμε μπροστά. Όλα τα ματς είναι δύσκολα φέτος».
Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεχώρισε: «Μου άρεσε πάρα πολύ ο Περέιρα που είναι πολύ ποιοτικός και ο Ρατς που μόλις μπήκε έκανε πολύ ωραίες σέντρες και άλλαξε το παιχνίδι».
Για τον Παναγιώτη Γλύκο: «Ο Γλύκος έκανε τρομερές αποκρούσεις. Ήταν εξαιρετικός».
Για την φάση όπου υποδείχθηκε λανθασμένα οφσάιντ: «Είχα καταλάβει πως δεν ήμουν οφσάιντ γιατί κρατήθηκα και περίμενα την φάση. Έγινε ένα λάθος αλλά συνεχίζουμε».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: