Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

«Ο Άρης βρίσκει ρυθμό και θα τα πάει καλύτερα» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Άρη Ηλίας Προβατίδης και αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας του με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω πως χθες σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο κάναμε ένα καλό παιχνίδι, είχαμε καλές μεταβιβάσεις, πετύχαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και εν συνεχεία δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα. Πιστεύω πως αν αντιδρούσαμε νωρίτερα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Παρόλα αυτά πιστεύω η ομάδα βρίσκει ρυθμό και θα πάει καλύτερα στην συνέχεια».

Για την συνεισφορά του Πάουλο Κάμπος: «Ο κ. Κάμπος μας έχει βοηθήσει με την εμπειρία του, είμαστε πολύ καλά σε θέματα τακτικής, σε θέματα προπόνησης και τα καλύτερα έπονται».

Για τα φημολογούμενα οικονομικά προβλήματα και το κατά πόσον επηρεάζουν: «Δεν νομίζω. Οι ποδοσφαιριστές όταν μπαίνουν να παίξουν ένα παιχνίδι δεν σκέφτονται οικονομικά προβλήματα. Στο παιχνίδι μέσα δεν τα σκέφτεσαι αυτά, το μόνο που θέλεις είναι η νίκη. Αν και δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο θέμα σε αυτόν τον τομέα. Πιστεύω πως έχουμε βρει ρυθμό σε όλους τους τομείς και συνεχίζουμε δυνατά».

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ηλία Προβατίδη στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: