Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Προετοιμάζουν το έδαφος για Τέβες στην Μπόκα!!

Την επιστροφή ενός εκ των αγαπημένων τους παιδιών ετοιμάζουν στην Μπόκα Τζούνιορς. Ο πρόεδρος της ομάδας δείπνησε με τον ομόλογό του στην Γιουβέντους ανάβοντας φωτιές για το μέλλον του Κάρλος Τέβες.

Προετοιμάζουν το έδαφος για Τέβες στην Μπόκα!
Πάνω που ο Κάρλος Τέβες έδειχνε να έχει ξαναβρεί τον εαυτό του στην Γιουβέντους…. Μια παλιά αγάπη ήρθε να ταράξει τα νερά. Ο λόγος για την Μπόκα Τζούνιορς, στην οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2001 μετρώντας μέχρι το 2004 (όταν αποχώρησε για την Κορίνθιας) 75 συμμετοχές και 26 τέρματα.

Ο πρόεδρος της πρώην ομάδας του βρέθηκε στην Ιταλία και μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας δείπνησε με τον ομόλογό του στους «μπιανκονέρι», Αντρέα Ανιέλι, παρουσία του 30χρονου επιθετικού.

Κι’ αν αυτό δεν λέει πολλά από μόνο του… έρχονται και οι δηλώσεις του Ντάνιελ Ανγκελίτσι για να βάλουν φωτιά στην υπόθεση.

inner

«Συζητήσαμε την επιστροφή του στην Μπόκα, χωρίς να θέσουμε χρονοδιάγραμμα. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και σεβόμαστε την Γιουβέντους. Αν πάντως, ο Κάρλος θέλει να επιστρέψει νωρίτερα, θα κάνουμε σίγουρα προσπάθεια για να έρθει και να κλείσει την καριέρα του εδώ. Ήταν μία συνάντηση σε καλό κλίμα με τον Ανιέλι. Μιλήσαμε για πολλά θέματα. Ούτως ή άλλως θέλουμε να βελτιώσουμε τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Μπόκα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: