Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Μποχωρίδης: «Ο Άρης θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου»

Ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά του θα αποτελεί για πάντα ο Άρης, όπως δήλωσε ο εορτάζων, Λευτέρης Μποχωρίδης ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού όπου θα συναντήσει την πρώην ομάδα του.

Μποχωρίδης: «Ο Άρης θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου»
Με τον αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης που θα γίνει την Τρίτη (16/12) στο ΟΑΚΑ, ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ομάδα από την οποία αναδείχθηκε και γεννήθηκε «μπασκετικά», όπως δήλωσε και ο ίδιος. Γι' αυτό και οι κίτρινοι θα είναι για πάντα στην καρδιά του...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο esake.gr:

«Είναι για μένα μια ιδιαίτερη στιγμή καθώς για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσω την ομάδα που γεννήθηκα μπασκετικά και μου έδωσε όλες τις ευκαιρίες και την αγάπη που χρειαζόμουν ώστε να βελτιωθώ ως αθλητής και ως άνθρωπος. Στον Άρη έμαθα να δουλεύω σκληρά κι αυτό συνεχίζω και τώρα. Είμαι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού, είμαι περήφανος γι αυτό και θα κάνω τα πάντα για να προσφέρω, ενώ είναι γεγονός ότι ο Άρης θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου».

Από την πλευρά του ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, είπε:

«Ο Άρης είναι μια ομάδα που διαθέτει εξαιρετικό τεχνικό τιμ και ποιοτικούς παίκτες. Είναι ομάδα που δουλεύει καλά μέσα στο γήπεδο και θα έχει το σεβασμό μας. Περιμένω από τους παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, να παίξουμε καλά και στις δυο πλευρές του γηπέδου και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να βελτιωθούμε συγκριτικά με την τελευταία μας εμφάνιση στο Μιλάνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: