Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

«Πρωταθλητές οι παικταράδες του Θρύλου»

Τους παίκτες του Ολυμπιακού, Ντάρντεν, Λοτζέσκι από την ομάδα μπάσκετ και Κασάμι από αυτή του ποδοσφαίρου, ευχαρίστησε ο Σταύρος Ελληνιάδης, για την παρουσία τους στην εκδήλωση «Fit Kids Run».

«Πρωταθλητές οι παικταράδες του Θρύλου»
Ο Ολυμπιακός νίκησε (73-56) τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, αλλά χθες, Κυριακή (14/12), Ματ Λοτζέσκι και Τρεμέλ Ντάρντεν είχαν και άλλες δουλειές.

Υπό την έννοια ότι εκπροσώπησαν τους Πειραιώτες στην εκδήλωση «Fit Kids Run», που διοργανώθηκε με επιτυχία από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, τις «4 Moms» και την Ελένη Πετρουλάκη. Εκατοντάδες παιδιά βρέθηκαν στον χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, έτρεξαν και χάρηκαν αυτή την σπουδαία εκδήλωση.

Ήταν ο τρίτος αγώνας δρόμου, που έγινε στον Πειραιά, θα ακολουθήσουν κι άλλες αθλητικές εκδηλώσεις, όπως το «3 on 3», που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στο λιμάνι της πόλης.

Στο event αυτό ήταν επίσης και ο Παϊτίμ Κασάμι, με τον Σταύρο Ελληνιάδη, πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, να γράφει στο facebook: «Οι παικταράδες του Θρύλου μας τίμησαν με την παρουσία τους, ευχαριστούμε Λοτζέσκι, Ντάρντεν και Κασάμι, ευχόμαστε τον Ιούνιο πρωταθλητές».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: