Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

«Συναγερμός» στη Βεστφαλία!!

Η τρίτη από το τέλος (!) Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη δεύτερη Βόλφσμπουργκ στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής για την Bundesliga. Με Φράιμπουργκ η Μπάγερν.

«Συναγερμός» στη Βεστφαλία
Η ήττα στο Βερολίνο επανέφερε τη Ντόρτμουντ σε κατάσταση συναγερμού, αφού δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου κι έρθει η χειμερινή διακοπή, βρίσκεται ακόμη στη ζώνη υποβιβασμού. Και σαν να μην έφτανε αυτό, για τη 16η αγωνιστική υποδέχεται την πολύ δυνατή Βόλφσμπουργκ και με σημαντικές απουσίες. Παπασταθόπουλος και Ρόις παραμένουν στα πιτ, ενώ εκτός μάχης τέθηκε και ο Μχιταριάν. Οι «λύκοι», που βρίσκονται στο -9 από την Μπάγερν, δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα στο ταξίδι τους στη Βεστφαλία.

Οι νταμπλούχοι Βαυαροί, που είναι ήδη πρωταθλητές χειμώνα, έχουν θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στη Φράιμπουργκ. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει μάθει να ζει με τις απουσίες των Λαμ, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Τιάγκο και Μπαντστούμπερ.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η αναμέτρηση της Χόφενχαϊμ με τη Λεβερκούζεν που μάχονται για μια θέση στο Champions League, αλλά και των ιστορικών Αμβούργου και Στουτγκάρδη που μονομαχούν για τη σωτηρία. Η Σάλκε, που έχει υποχωρήσει στην έκτη θέση, φιλοξενείται από την αξιόμαχη Πάντερμπορν.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Τρίτη 16/12 (21.00)
Μπάγερν-Φράιμπουργκ
Ανόβερο-Άουγκσμπουργκ
Αμβούργο-Στουτγκάρδη
Κολωνία-Μάιντς

Τετάρτη 17/12 (21.00)
Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ
Γκλάντμπαχ-Βέρντερ Βρέμης
Χόφενχαϊμ-Λεβερκούζεν
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Χέρτα
Πάντερμπορν-Σάλκε

Η επόμενη (17η)αγωνιστική:

Παρασκευή 19/12 (21.30)
Μάιντς-Μπάγερν Μονάχου

Σάββατο 20/12 (16.30)
Σάλκε-Αμβούργο
Λεβερκούζεν-Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Άουγκσμπουργκ-Γκλάντμπαχ
Βέρντερ Βρέμης-Ντόρτμουντ
Στουτγκάρδη-Πάντερμπορν
Βόλφσμπουργκ-Κολωνία (19.30)

Κυριακή 21/12
Χέρτα Βερολίνου-Χόφενχαϊμ (16.30)
Φράιμπουργκ-Ανόβερο (18.30) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: