Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

«Ήμουν σαν χαμένο παιδί»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης.
Μίλησε για την βράβευση του στο γήπεδο της Τούμπας, την νίκη του «Δικεφάλου» επί της Κέρκυρας αλλά και τις ελπίδες που έχει η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη να πάρει το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την βράβευση του:
«Θα μου μείνει αξέχαστη αυτή η νύχτα. Πάτησα το πόδι μου μετά από 28 χρόνια στη Τούμπα. Το χειροκρότημα με συγκίνησε πάρα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ενέργεια που έκανε. Ήμουν σαν χαμένο παιδί και θυμήθηκα όλες τις όμορφες στιγμές. Δύσκολα ανεβαίνω στην Θεσσαλονίκη και είχα πάρα πολύ καιρό να έρθω στη Τούμπα. Αυτό που ένιωσα δεν περιγράφεται».
Για το πρωτάθλημα που είχε πάρει με τον ΠΑΟΚ:
«Ένας ποδοσφαιριστής όταν σηκώνει τίτλο μένει όσα χρόνια και να κάτσει. Αν δεν είχαμε πάρει τίτλο θα ήμουν ένας περαστικός απλά. Τα 5 χρόνια στον ΠΑΟΚ ήταν τα καλύτερα της ζωής μου».
Για τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ να πάρει πρωτάθλημα:
«Το κακό είναι πως δεν υπάρχουν πλέον Έλληνες παίκτες. Ο Άγγελος πιστεύει πως θα πάρει τα πρωτάθλημα και ας μην έχει βάθος και αλλαγές. Όταν η ομάδα αποκλείστηκε από την Ευρώπη εγώ είπα πως καλύτερα που έγινε αυτό. Πονάει αλλά ας αποκλειστούμε και από το κύπελλο αν χρειαστεί. Αν περάσει η ομάδα από τα Γιάννενα και την Λειβαδιά μετά μπορεί να πετύχει. Θα έχει 15 μέρες ξεκούρασης και θα γίνουν και κάποιες μεταγραφές. Πιστεύω πως ο Άγγελος έχει δηλώσει τι θέλει και δεν κάνει τίποτα στη τύχη. Είναι έργο Άγγελου η ομάδα. Αν δεν ήταν αυτός ο προπονητής η ομάδα δεν θα ήταν πρώτη».
 Για τον Γλύκο:
«Τον Παναγιώτη Γλύκο πρέπει να τον στηρίζει ο κόσμος και θα είναι 10 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Χθες ήταν πάρα πολύ καλός όπως ήταν και με τον Ολυμπιακό. Απλά, έχει εμπιστοσύνη στα πόδια του και άκουγα τον κόσμο να παραπονιέται όταν έβγαινε. Φέτος έχει καταλάβει πως είναι ο βασικός τερματοφύλακας και θα βελτιωθεί και άλλο. Είναι πάρα πολύ καλός».
Για το πώς είχε πάρει η ομάδα του το πρωτάθλημα:
«Μέσα στη Τούμπα είχαμε πάρει όλα τα παιχνίδια και είχαμε και 3-4 διπλά. Ένα από τα διπλά ήταν με την Παναχαϊκή που θα έπρεπε να χάναμε 3- 0 στο ημίχρονο και τελικά στο δεύτερο ημίχρονο κερδίσαμε 0-3. Φέραμε ισοπαλία με την ΑΕΚ και κερδίσαμε και τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, η διαφορά ήταν πως εμείς ήμασταν όλοι Έλληνες. Οι ξένοι δεν ξέρουν τι σημαίνει πρωταθλητισμός για τον ΠΑΟΚ».
Για την Κέρκυρα:
«Η Κέρκυρα είχε πάρα πολύ καλή ομάδα και αναρωτιέμαι πως χάνει στην έδρα της. Κάποιοι παίκτες έκαναν την διαφορά και έφεραν την νίκη».
Για το τι κάνει τώρα:
«Εδώ και μια 5ετια ασχολούμαι με τους τερματοφύλακες. Φέτος, ασχολούμαι με τους Κ17 τερματοφύλακες του Απόλλων Σμύρνης και ίσως πάρω και τους τερματοφύλακες της Κ20».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: