Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

«Σε ανοδική πορεία και το 2015 ο Άρης»

Το 2014 ήταν καλό για τον Άρη, αλλά το 2015 μπορεί να είναι ακόμη καλύτερο, σύμφωνα με τον Γιάννη Καραθανάση.

«Σε ανοδική πορεία και το 2015 ο Άρης»
Ικανοποιημένος με το 2014 που φεύγει και αισιόδοξος για το 2015 που έρχεται δήλωσε ο Γιάννης Καραθανάσης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ. Ο 23χρονος φόργουορντ εύχεται πρωτίστως υγεία και διατήρηση του οικογενειακού κλίματος στην ομάδα του.

-Με τι γεύση φεύγει για τον ΑΡΗ το 2014;
«Αρχικά να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία το 2015. Το 2014 μας αφήνει με μία γλυκιά γεύση. Ήταν μία ευχάριστη χρονιά για την ομάδα του ΑΡΗ, την οποία κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο, μετά την ευρεία νίκη μας κόντρα στα Τρίκαλα. Προς το παρόν είμαστε μέσα στους στόχους μας κι αυτό είναι ικανοποιητικό για μας. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έπαιξε και η συμπαράσταση του κόσμου. Μας βοήθησε πολύ μέσα στο 2014 και εύχομαι να είναι ακόμα πιο κοντά μας τη νέα χρονιά».

-Τι να περιμένουμε μέσα στο 2015 από τον ΑΡΗ; «Κατ’ αρχήν εύχομαι να υπάρχει υγεία στην ομάδα. Και να συνεχιστεί το ευχάριστο κλίμα μεταξύ των παικτών. Έχουμε δεθεί πάρα πολύ στο διάστημα που παίζουμε στον ΑΡΗ. Στόχος μας είναι να κλείσουμε ευχάριστα και όσο το δυνατόν καλύτερα τη σεζόν. Ξέρουμε σε ποια ομάδα παίζουμε και θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας και να είναι θετικό το πρόσημο όταν τελειώσει η χρονιά. Είμαστε σε ανοδική πορεία και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και μέσα στο 2015».

-Για σένα ποια ήταν η καλύτερη στιγμή μέσα στο 2014; «Σίγουρα η έλευσή μου στον ΑΡΗ. Ήρθα σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα και προσπαθώ κάθε μέρα να δίνω το 100% των δυνάμεών μου για να ανταποκρίνομαι στις υποχρεώσεις μου και να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν».

-Τι περιμένει ο Γιάννης Καραθανάσης από το 2015; «Υγεία πάνω απ’ όλα. Το λέω αρκετές φορές, αλλά το έχω περάσει, με σοβαρούς τραυματισμούς, και ξέρω. Εύχομαι να μην είμαι μακριά από το γήπεδο. Φυσικά εύχομαι και ελπίζω σε επιτυχίες με τον ΑΡΗ. Θα δώσω κι εγώ ό,τι μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους μας, άλλωστε το «εγώ» είναι κάτω από το «εμείς» στον ΑΡΗ και το πρώτο ζητούμενο είναι να πετύχει η ομάδα για να είμαστε εμείς ευχαριστημένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: