Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Γκούντες: «Όταν επιτρέπεις στον Παναθηναϊκό...»

Οι χαμένες βολές στο τέλος και τα λάθη ήταν καθοριστικά για να φέρει τα πάνω-κάτω ο Παναθηναϊκός και στην «καυτή» ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ να πάρει τη νίκη, όπως τόνισε ο κόουτς της Μακάμπι, Γκάι Γκούντες.

Γκούντες: «Όταν επιτρέπεις στον Παναθηναϊκό...»
Τους λόγους της ήττας της Μακάμπι Τελ Αβίβ από τον Παναθηναϊκό ανέφερε ο Γκάι Γκούντες, με τον προπονητή των Ισραηλινών να κρατά και δύο πολύ καλά στοιχεία, δεδομένου ότι η ομάδα του αγωνίστηκε χωρίς τον Σμιθ και «κέρδισε» τον εκπληκτικό Λίνχαρτ!

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Κοντρολάραμε το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, παρά το ότι ξέραμε πως δεν θα παίξει ο Σμιθ. Κάναμε αυτά που θέλαμε στο τακτικό κομμάτι, είχαμε σωστή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά είχαμε αρκετά λάθη που κόστισαν πόντους. Αν σκεφτεί κανείς πως προς το τέλος του αγώνα είχαμε αρκετές άστοχες βολές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός τις έβαλε, καταλαβαίνει κανείς πως ήρθε η ήττα».

Για το πόσο σημαντική ήταν η αποβολή του Πάργκο: «Μπορεί να ήταν σημαντική απώλεια, όμως απ την άλλη κάναμε λάθη. Είχαμε προβάδισμα στον αγώνα, ακόμα και διψήφια διαφορά και την χάσαμε... Όταν επιτρέπεις στον Παναθηναϊκό να γυρίσει στο ματς με τέτοια ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, τότε ρισκάρεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει εμείς, θα μπορούσε και ο Παναθηναϊκός, όπως κι έγινε. Κρατάμε το ότι παλέψαμε για τη νίκη, παρά το ότι δεν είχαμε τον πρώτο μας σκόρερ, τον Σμιθ, ενώ κρατάμε και την πολύ καλή εμφάνιση του Λίνχαρτ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: