Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Μπογκντάνοβιτς: «Εμείς, ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακός τα φαβορί»

Η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Ολυμπιακός είναι τα φαβορί του έκτου ομίλου του TOP 16 της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Μπογκντάνοβιτς: «Εμείς, ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακός τα φαβορί»
Μαζί με τις Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Ολυμπιακός συγκαταλέγεται στα φαβορί του έκτου ομίλου του TOP 16 της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Σερβία.

Ο 22χρονος γκαρντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στα πρότυπά του που είναι οι Μίλος Τεόντοσιτς και Σόνι Ουίμς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «b92.net»:

Για την πορεία της Φενέρ στο TOP 16 της Ευρωλίγκας: «Σύμφωνα με τα όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα, σίγουρα είμαστε στα φαβορί μαζί με ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό. Επίσης και η Ουνικάχα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ισπανία, που παίζει σοβαρά και δυνατά. Αλλά, γενικά στο TOP 16 αγωνίζονται οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Για το πρόγραμμα: «Η πίεση είναι στην ΤΣΣΚΑ γιατί δεν έχει ηττηθεί ακόμα στη διοργάνωση, αλλά και εμείς έχουμε ένα καλό σερί νικών. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο και περίπλοκο γιατί αμέσως ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδια με τη Νίζνι. Μετά έρχεται ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη. Έτσι, μία στιγμή έλλειψης συγκέντρωσης μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω και αυτό δεν το θέλουμε. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από το ξεκίνημα, γιατί θα είναι δύσκολα τα πράγματα».

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Είναι έντιμος και είναι εύκολο να δεις το πώς καταλαβαίνει το παιχνίδι. Δίνει μεγάλη βάση στις λεπτομέρειες και αυτό είναι μία καινούρια εμπειρία για μένα. Ποτέ δεν είχα φανταστεί πως το παραμικρό θα ήταν τόσο σημαντικό και αυτή η αφοσίωση στη λεπτομέρεια μου αρέσει. Ως άτομο, μπορείς να πεις πως αντιδρά σαν παίκτης, του αρέσει να κάνει αστεία. Κι αν τα αναλογιστούμε όλα αυτά, ο Ζέλικο είναι καταπληκτικός»!

Για τον Πέτζα Στογιάκοβιτς: «Ο Πέτζα ήταν στα είδωλά μου από τη γενιά του 2002, καθώς θυμάμαι όταν ήμουν 10 ετών να βλέπω παιχνίδια του. Μάλιστα, όταν πήγε στο Σακραμέντο ξυπνούσα τα ξημερώματα για να παρακολουθήσω εκείνον και τον Ντίβατς».

Για τους Φίνιξ Σανς που τον επέλεξαν στο ντραφτ: «Μιλάω με τον τζένεραλ μάνατζερ και τους σκάουτερ. Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό μου με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, με την οποία μπορώ να φύγω για το NBA μετά από δύο σεζόν. Αλλά ακόμα είναι νωρίς για μένα. Ένα βήμα τη φορά».

Για το ποιοι παίκτες του αρέσουν: «Όταν ήμουν παιδί τα είδωλά μου ήταν οι Πέτζα, Σάσα Τζόρτζεβιτς και Μποντιρόγκα. Ο Ντανίλοβιτς σταμάτησε λίγο νωρίτερα και έτσι δεν τον πρόλαβα, αλλά μου άρεσαν τα βίντεό του στο YouTube. Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς μου είχε δώσει κάποιες κασέτες με τις καλύτερες κινήσεις του. Πιο πολύ προσπάθησα να αντιγράψω τον Κόμπι. Ανάμεσα στους παίκτες του NBA, ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Κλέι Τόμπσον. Μου αρέσει το παιχνίδι του. Στην Ευρώπη, αυτή τη στιγμή μου αρέσουν οι Τεόντοσιτς, Ουίμς…». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: