Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Κινείται για Μπαριέντος ο ΠΑΟΚ!! (VIDEO)

Για την απόκτηση του Φερνάντο Μπαριέντος από τη Λανούς κινείται ο ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος Αργεντίνος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και ο Δικέφαλος επιχειρεί να τον φέρει άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μπαριέντος αγωνίζεται δανεικός στη Ροζάριο Σεντράλ και θεωρείται πως μπορεί να αποχωρήσει λόγω των οικονομικών προβλημάτων ποου αντιμετωπίζει ο σύλλογος ενώ και η Λανούς που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή θέλει να τον πουλήσει.
 
Μάλιστα, οι άνθρωποι της Λανούς περιμένουν την Τετάρτη (31/12) να κατατεθεί επίσημη πρόταση για την απόκτησή του Μπαριέντος και μάλιστα, γίνεται λόγος για συνάντηση που έγινε σήμερα μεταξύ ατζέντη που κάνει τον διαμεσολαβητή σε αυτή την περίπτωση με ανθρώπους της ομάδας στο Μπουένος Άιρες.
 
Ο Φερνάντο Ομάρ Μπαριέντος γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 1991 στην πόλη Λανούς της Αργεντινής. Αγωνίζεται στο κέντρο του γηπέδου, είναι δεξιοπόδαρος κι έχει ύψος 1.74 μέτρα. Μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ, αλλά ο κύριος ρόλος του είναι περισσότερο η δημιουργία παιχνιδιού. 
 
Από το 2011 βρίσκεται στην ομάδα της Λανούς, με την οποία έχει συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο του 2015. Την πρώτη του σεζόν έκανε μόλις δύο συμμετοχές και την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Βιγιαρεάλ Β' με την μορφή δανεισμού, στην οποία μέτρησε μόλις τέσσερις συμμετοχές. 
 
Από το 2012 έως το 2014 έπαιξε σε 51 παιχνίδια με τη Λανούς, πετυχαίνοντας τρία γκολ. Μάλιστα, πέρυσι κατέκτησε με τη Λανούς το Κόπα Σουνταμερικάνα. 
Στην αρχή της φετινής περιόδου δόθηκε δανεικός στην Ροζάριο Σεντράλ, με την οποία μετρά μόλις δύο συμμετοχές κι ένα γκολ. 




*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: