Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Η… αβοήθητη «Μπάρτσα» του 2015!!

Η καταλανική Sport δίνει μια ιδέα για το πώς θα είναι η Μπαρτσελόνα μέσα στο 2015 μετά την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που της έχει επιβληθεί.

Η… αβοήθητη «Μπάρτσα» του 2015
Υποχρεωμένη να πορευτεί ως έχει είναι η Μπαρτσελόνα μέσα στο 2015 μετά την ποινή απαγόρευσης που επιβλήθηκε (και δεν άρθηκε μετά την προσφυγή στο CAS) από τη FIFA.

Η καταλανική Sport παρουσίασε τη μορφή που θα έχει το ρόστερ της ομάδας μέσα στο δύσκολο χρόνο που έρχεται, όπου η «Μπάρτσα» δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε… έξωθεν ενίσχυση.

Το παρήγορο για τους «μπλαουγκράνα» είναι πως πλην του Ντάνιελ Άλβες, κανένα άλλο συμβόλαιο δεν λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ενώ πλέον είναι πιθανό να γίνει προσπάθεια ανανέωσης της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο μπακ που μέχρι πρότινος φάνταζε δεδομένο πως θα αποχωρούσε.

Στα «πλάνα» της εφημερίδας δεν συμπεριλαμβάνονται οι δανεικοί στη Σεβίλλη Ντένις Σουάρες και Ζεράρ Ντεουλοφέου, που συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να γυρίσουν στη Βαρκελώνη το καλοκαίρι.

Δείτε τον πίνακα με τις επιλογές της Μπαρτσελόνα του 2015 ανά θέση, αλλά και το πότε εκπνέει το συμβόλαιο για κάθε ποδοσφαιριστή.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: