Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Φουλ της… γιόμας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!! (pic)

Σε αντίθεση με ότι μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, οι βαθιές μπαλιές αποτελούν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της φετινής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φουλ της… γιόμας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pic)
Η έλευση του Λουίς Φαν Χάαλ στο «Ολντ Τράφορντ» έχει φέρει αρκετές αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού των «κόκκινων διαβόλων».

Το σύστημα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς, δεδομένα έχει επηρεάσει την ανάπτυξη της Γιουνάιτεντ και έχει προσθέσει ένα στοιχείο που τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν το… φόρτε της.

Τις βαθιές μπαλιές…
Οι αριθμοί κάποιες φορές είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις… ψέματα, ωστόσο, στην συγκεκριμένη περίπτωση αποδεικνύουν πως η αλλαγή συστήματος έχει διαφοροποιήσει κατά πολύ τον τρόπο με τον οποίοι η μπάλα φτάνει από την άμυνα στην επίθεση.
Με τον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ να έχει ολοκληρωθεί, η ομάδα του Φαν Χάαλ βρίσκεται στην δεύτερη θέση της λίστας με τις περισσότερες «γιόμες» στην Πρέμιερ Λιγκ, πίσω μόνο από την… πρωταθλήτρια χειμώνα σε αυτές, την νεοφώτιστη Μπέρνλι.
Τα γεμίσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο μισό της σεζόν έχουν φτάσει ήδη τον αριθμό 1437, όταν το σύνολό της στην περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν 2077 (10η στη σχετική λίστα).
Δείτε τον πίνακα:



Πηγή:england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: