Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Μόνο… Ολυμπιακός πλέον στη Μάλαγα!

Πανηγυρισμοί… τέλος στην Ουνικάχα, μία μέρα μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς όπως είπε ο Ζοάν Πλάθα άπαντες στην ομάδα από τη Μάλαγα σκέφτονται το ματς της Παρασκευής (2/1) με τον Ολυμπιακό.

Μόνο… Ολυμπιακός πλέον στη Μάλαγα
Παρελθόν… αποτελεί από την Τετάρτη (31/12) η νίκη της Ουνικάχα επί της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σύμφωνα με τον Ζοάν Πλάθα το μυαλό όλων στρέφεται πλέον στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για την πρεμιέρα του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής της ομάδας από τη Μάλαγα τόνισε πως η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς μόνο εάν διατηρήσει αλώβητη την έδρα της θα έχει ελπίδες πρόκρισης στους «8», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε πως περιμένει τον Κώστα Βασιλειάδη να είναι σε καλύτερη κατάσταση την προσεχή Παρασκευή (2/1).

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη δουλειά που κάνουμε φέτος στην ομάδα και το να κλείσουμε τη χρονιά στην πρώτη θέση ήταν κάτι που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει στο ξεκίνημα της σεζόν. Μπορούμε να το χαρούμε αυτό με ένα μπουκάλι κρασί, αλλά θα πρέπει να κρατήσουμε τα… πόδια στο έδαφος, καθώς πλέον αυτή η νίκη αποτελεί ιστορία, αφού ακολουθεί ο Ολυμπιακός», δήλωσε αρχικά ο Ζοάν Πλάθα μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για τη χρησιμοποίηση του ανέτοιμου Κώστα Βασιλειάδη: «Ο Κώστας αγωνίστηκε γιατί ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά πιστεύω πως την Παρασκευή (2/1) θα είναι ακόμα καλύτερα», για να καταλήξει ο προπονητής της Ουνικάχα αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στους «ερυθρόλευκους»: «Θα πρέπει να παίξουμε πειθαρχημένα στα εντός έδρας παιχνίδια στο TOP 16, προκειμένου να έχουμε ελπίδες για να προκριθούμε στα προημιτελικά της διοργάνωσης». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: