Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Πάργκο: «Πάλεψε μέχρι τέλους ο Παναθηναϊκός»

Η επιμονή του Παναθηναϊκού, που δεν παράτησε ποτέ ένα ματς που έδειχνε να «στραβώνει» νωρίς, και τα λάθη της Μακάμπι στοίχισαν την ήττα στην ομάδα του, όπως δήλωσε ο Τζέρεμι Πάργκο στο sport-fm.gr.

Πάργκο: «Πάλεψε μέχρι τέλους ο Παναθηναϊκός»
Εμφανώς απογοητευμένος, λιγομίλητος και βιαστικός ήταν ο Τζέρεμι Πάργκο μετά την ήττα της Μακάμπι από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ χθες βράδυ για το Top 16. Τον… δικαιολογούμε, αφού είναι φυσιολογικό να μην αισθάνεται καλά όταν η ομάδα του έχασε ένα ματς στο οποίο είχε την πρωτοπορία, ακόμη και με διψήφιες διαφορές, μέχρι την τέταρτη περίοδο και ο ίδιος δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει, καθώς αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος με φάουλ.

Πάντως είχε τον «ιπποτισμό» να αναγνωρίσει την προσπάθεια των «πράσινων», δίχως να παραγνωρίζει τα λάθη της δικής του ομάδας αλλά και του εαυτού του, όπως δήλωσε στο www.sport-fm.gr.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Πάλεψαν πολύ σκληρά και δεν σταμάτησαν να προσπαθούν μέχρι το τέλος, παρότι εμείς είχαμε το προβάδισμα και μάλιστα με μεγάλες διαφορές. Έδειξαν πως είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα τους. Αποτελούν από τους βασικούς μας ανταγωνιστές στην προσπάθεια για πρόκριση στα play offs», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ, που ήταν στην ομάδα της Μακάμπι και στον χαμένο για εκείνη τελικό της Βαρκελώνης το 2011 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Παίξαμε πολύ καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ήμασταν μπροστά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε στο ΟΑΚΑ. Κάναμε πολλά λάθη που δεν έπρεπε, ειδικά στο φινάλε, και δυστυχώς τα πληρώσαμε. Κι εγώ έχασα πολλά σουτ και αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί για αυτή την ήττα», πρόσθεσε ο 28χρονος άσος, που τελείωσε το ματς με 8 πόντους (0/1 βολή, 4/10 δίποντα, 0/4 τρίποντα), 9 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 3 λάθη σε 37:46.

Όσο για το αν το χθεσινό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ μπορεί να στοιχίσει στην ομάδα του, είπε: «Μπορεί αυτή η ήττα να αποδειχτεί καθοριστική στην πορεία. Ελπίζω να μη συμβεί αυτό. Ξέρουμε πως υπάρχουν ακόμη άλλοι 13 αγώνες μπροστά μας στο Top 16, μπορούν να αλλάξουν πολλά στην πορεία και έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε αυτή την απώλεια. Όμως γνωρίζουμε καλά πως χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη σε μια έδρα που δύσκολα μπορεί να νικήσει κανείς». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: