Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

«Ενδιαφέρουσα η ΑΕΚ για Αλμέιδα»

Καλοβλέπει το ενδεχόμενο μεταγραφής στην ΑΕΚ ο Ούγκο Αλμέιδα, σύμφωνα με τον μάνατζερ του Πορτογάλου επιθετικού. Πολύ κοντά στον Σιμόες η «Ένωση».

«Ενδιαφέρουσα η ΑΕΚ για Αλμέιδα»
Ο Ούγκο Αλμέιδα είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής. Οι «κιτρινόμαυροι» θα ήθελαν να αποκτήσουν τώρα τον 30χρονο Πορτογάλο με το πλούσιο βιογραφικό, αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό στην παρούσα φάση, θα επιχειρήσουν να τον κάνουν δικό τους εν όψει του καλοκαιριού. Ο διεθνής στράικερ ανήκει στην Τσεζένα, όπου όμως δεν έχει «κολλήσει» και η ιταλική ομάδα δεν θα έλεγε όχι στο να απαλλαγεί από το αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα της συμβόλαιό του.

Ο μάνατζερ του Αλμέιδα, Ρουί Καρντόσο, με δηλώσεις του στην «Ώρα για Σπορ» κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχει «για την ώρα» κάτι συγκεκριμένο από πλευράς ΑΕΚ, ωστόσο ο πελάτης του είναι απόλυτα θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί στην «Ένωση». «Η ΑΕΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και φυσικά είναι μια ενδιαφέρουσα ομάδα για τον Ούγκο», τόνισε και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, δεν θα ήθελα να μιλήσω για μια πιθανότητα που προς το παρόν δεν υπάρχει. Προς το παρόν δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ΑΕΚ».

Φυσικά δεν πρόκειται για απλή περίπτωση, καθώς ο Αλμέιδα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και με το νέο χρόνο θα μπορεί ο ίδιος να διαπραγματευτεί με την ομάδα της αρεσκείας του εν όψει καλοκαιριού. Και είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ δεν θα παίξει άνευ αντιπάλου στην προσπάθειά της να υπογράψει τον Πορτογάλο άσο.

Μια ανάσα από Σιμόες

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας πολύ σημαντικής προσθήκης, αν τουλάχιστον ευσταθούν οι εξαιρετικές συστάσεις που έχει ο ποδοσφαιριστής, βρίσκεται η ΑΕΚ. Η «Ένωση» βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Αντρέ Σιμόες και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξει ακόμη και η ανακοίνωση της συμφωνίας της με τον παίκτη εν όψει του καλοκαιριού, όταν και μένει ελεύθερος από τη Μορεϊρένσε. Ο 25χρονος μέσος θεωρείται παίκτης με μεγάλη προοπτική και δεν είναι τυχαίο πως απασχόλησε σοβαρά ομάδες όπως η Πόρτο, η Μπενφίκα και η Σεβίλλη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: