Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Απαντά για Ροντρίγκες η Βερόνα!

Την απάντηση της Βερόνα στην κρούση που έχουν κάνει για τον Γκιγέρμο Ροντρίγκες περιμένουν στον Παναθηναϊκό. Έτοιμη η εναλλακτική λύση αν δεν «κλείσει» ο Ουρουγουανός.

Απαντά για Ροντρίγκες η Βερόνα
Ίσως και μέσα στη μέρα η Ελλάς Βερόνα να απαντήσει στην πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Γκιγέρμο Ροντρίγκες. Οι «πράσινοι» έχουν ζητήσει το δανεισμό του παίκτη από την ιταλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, αλλά και τη δυνατότητα να έχουν στη συνέχεια οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του. Ο ίδιος ο Ουρουγουανός στόπερ εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα πράσινα, καθώς του προσφέρεται η προοπτική διετούς συμβολαίου μετά το καλοκαίρι.

Αν η διοίκηση της ιταλικής ομάδας απαντήσει αρνητική ή ζητήσει χρόνο, ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε κάποιες άλλες λύσεις για τη θέση του στόπερ που έχουν ξεχωρίσει οι Αναστασίου, Φύσσας και Βόκολος, δίχως πάντως να βιάζεται να αποκτήσει παίκτη από τη στιγμή που ήδη έχει υπάρξει ενίσχυση με τον Στάθη Ταυλαρίδη και δεν υπάρχει κάτι νεότερο από τους Σίλντενφελντ ή Κουτρουμπή για πιθανή αποχώρηση το Γενάρη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: