Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Μάντζιος προ των πυλών!

Κοντά σε συμφωνία με τον Άκη Μάντζιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκονται στον Εργοτέλη. Αουτσάιντερ είναι πλέον ο Νίκος Αναστόπουλος.

Μάντζιος προ των πυλών
Προς το φινάλε της οδεύει η αναζήτηση προπονητή στον Εργοτέλη, στον πάγκο του οποίου έκατσε στα δύο τελευταία ματς της ομάδας για το 2014 κόντρα σε Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Ταουσιάνης. Οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι στο ψάξιμο από τις 15 Δεκεμβρίου, όταν και λύθηκε η συνεργασία με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Μέχρι πρόσφατα περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει αυτήν την καινούργια αρχή με το πολύ δύσκολο έργο (είναι 17ος ο Εργοτέλης) ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει μείνει πίσω στην… κούρσα.

Επικρατέστερος για να αναλάβει είναι ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος βρίσκεται χωρίς ομάδα από τις 5 Νοεμβρίου, καθώς τότε είχε αποχωρήσει από τον Πανθρακικό. Στις απόψεις και τα «θέλω» των δύο πλευρών βρέθηκε σημείο επαφής στις συζητήσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες και όλα δείχνουν ότι ο Άκης Μάντζιος και η διοικούντες τον Εργοτέλη θα δώσουν τα χέρια.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: