Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Αποχωρούν Κατίδης, Καταλά!!

Παρελθόν αποτελούν από τη Βέροια οι Γιώργος Κατίδης, Χοσέ Μανουέλ Καταλά. Στον «αέρα» παραμένει ο Βούκιτς και αναμένεται να γίνουν και άλλες αλλαγές.

Αποχωρούν Κατίδης, Καταλά
Μόλις έξι μήνες διήρκησε η θητεία των Γιώργου Κατίδη και Χοσέ Μάνουελ Καταλά στη Βέροια, καθώς αμφότεροι άκουσαν με επίσημο τρόπο ότι δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της ομάδας, Χοσέ Γκρανέρο.

Οι δύο τους πήγαν στη «βασίλισσα του Βορρά» το περασμένο καλοκαίρι, με τον πρώτο να προλαβαίνει να κάνει συνολικά έξι συμμετοχές (τέσσερις στο πρωτάθλημα, δύο στο Κύπελλο) και ο Ισπανός αριστερός μπακ πέντε (τρεις στη Super League, δύο στο Κύπελλο).

Ωστόσο, το ξεκαθάρισμα δεν θα σταματήσει εδώ και είναι πιθανόν να σημειωθούν συνολικά κοντά στις δέκα αποχωρήσεις. Κάνεις δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα συνεχίσει και μετά τον Ιανουάριο ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Ο Κώστας Παναγιωτούδης που είχε δοθεί δανεικός στη Βέροια από τον ΠΑΟΚ θα συνχίσει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Σε ότι αφορά τις ενδεχόμενες… αφίξεις, παραμένει «ζεστό» το ενδιαφέρον για τους Κίκο Φερμένια και Πολ Καλβέτ.

Στα αγωνιστικά, δύσκολο θεωρείται να παίξει κόντρα στον Παναιτωλικό το Σάββατο (3/1, 15:00) ο Μαλόν, ενώ είναι εκτός οι Βέρτζος, Μπαλάφας και Ραούλ Μπράβο. Έφεση για να πέσει η ποινή τριών αγωνιστικών του Ισπανού μπακ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: