Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοινώθηκε από τη Σερκλ Μπριζ ο Μάρτενς!!

Και επίσημα παίκτης της Σερλ Μπριζ είναι ο Μάαρτεν Μάρτενς, καθώς ο βελγικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του.
Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τη Σερλκ Μπριζ για τον εξάμηνο δανεισμό του Μάρτενς, με τον όρο ότι σε περίπτωση που η βελγική ομάδα παραμείνει στην κατηγορία υποχρεωτικά θα διατηρήσει τον έμπειρο μεσοεπιθετικό στο ρόστερ της, για άλλα δύο χρόνια. Σε αυτή τη περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα γλιτώσει το συμβόλαιο που έχει με τον Μάρτενς για τη σεζόν 2015-16 (700.000 ευρώ).

Τις επόμενες ημέρες ο 32χρονος άσος αναμένεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο 6μηνο συμβόλαιο του.

"Στην εκπνοή του 2014 η Σερκλ Μπριζ ήρθε σε προφορική συμφωνία με το πρώην διεθνή παίκτη, Μάαρτεν Μάρτενς, για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο παίκτης θα περάσει ιατρικές εξετάσεις μέσα στην εβδομάδα. Την επομένη των εξετάσεων, η συμφωνία θα... μεταφερθεί και στο χαρτί! Επίσης, υπάρχει οψιόν αγοράς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τον Μάρτεν και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Σερκλ Μπριζ για τον δανεισμό του μέσου του ΠΑΟΚ

Δείτε εδώ την ανακοίνωση
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: