Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

«Δένει» Τσόρι, παίρνει Ντιγκάρ!

Την πρόθεση να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Τσόρι έχει ο Ολυμπιακός, τη στιγμή που η Ρίβερ τον πιέζει να επαναπατριστεί. Πολύ κοντά σε Ντιγκάρ οι «ερυθρόλευκοι». Η πρόταση της Τζένοα για… Φετφατζίδη.

«Δένει» Τσόρι, παίρνει Ντιγκάρ
Η Ρίβερ Πλέιτ κάνει «ψηστήρι» στον Τσόρι Ντομίνγκες για να τον κάνει και πάλι δικό της. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει εκφράσει την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, η οποία ασκεί πιέσεις για να τον πάρει αν όχι από τώρα, το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός, ασφαλώς, δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Παρότι ο Τσόρι τον Ιούνιο κλείνει τα 34, είναι από τους καλύτερους και πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες της ομάδας και πρόθεση της ομάδας είναι όχι απλώς να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, αλλά και να το επεκτείνει. Έτσι το προσεχές διάστημα δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές με τον Τσόρι, που εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει τουλάχιστον ακόμη έναν χρόνο στην Ελλάδα.

Ντιγκάρ… μάλλον ο πρώτος

Ο Ντιντιέ Ντιγκάρ θα αποτελέσει εκτός απροόπτου την πρώτη προσθήκη του Ολυμπιακού για τον Ιανουάριο. Η λύση του 28χρονου άσου της Νις προκρίνεται επειδή μπορεί να προσφέρει τόσο σαν μεσοαμυντικός, που είναι η φυσική του θέση και στην οποία υπάρχει κενό λόγω του τραυματισμού του Μιλιβόγεβιτς και της συμμετοχής του Εντινγκά στο Κόπα Άφρικα, όσο και σαν στόπερ, όπου πλέον έχουν απομείνει μόνον οι Σιόβας και Αυλωνίτης, καθώς ο Μποτία είναι τραυματίας. Επιπλέον είναι ένας παίκτης με εμπειρία και δυνατότητα να προσφέρει άμεσα, ενώ το κόστος της μεταγραφής του δεν θα είναι μεγάλο, από τη στιγμή που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Νις και η ομάδα του δεν θέλει να τον χάσει χωρίς αντίτιμο.

Μάχη με Γιουβέντους για Ρολάντο

Ο Ρολάντο είναι η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για τη θέση του στόπερ και η Γιουβέντους ο μεγάλος του αντίπαλος. Η «Γηραιά Κυρία» φέρεται να τα έχει βρει με τον Πορτογάλο αμυντικό, ωστόσο η Πόρτο συζητά μόνο για πώλησή του κι όχι για δανεισμό που επιθυμούν οι πρωταθλητές Ιταλίας. Εκεί συνίσταται και το διαπραγματευτικό ατού των «ερυθρόλευκων», που πάντως λόγω των δεδομένων δυσκολιών στη συγκεκριμένη περίπτωση, εξετάζουν κι άλλες λύσεις.

Η πρόταση για Φετφατζίδη

Η Τζένοα χρωστά πολλά χρήματα στον Ολυμπιακό από την αγορά του Γιάννη Φετφατζίδη και φέρεται να του πρότεινε να του δώσει το 50% των Ατσέρμπι και Ταχτσίδη που έχει στην κατοχή της για να μειώσει το χρέος. Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο και ούτως ή άλλως δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική για μια τέτοια «ανταλλαγή». Άλλωστε ο Ιταλός αμυντικός κοστολογείται πάνω από 3 εκατ. ευρώ, ενώ ο Έλληνας μέσος δεν θέλει να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Γρίφος με Αφελάι

Ο Ιμπραΐμ Αφελάι προπονήθηκε χθες κανονικά με τον Ολυμπιακό και από την ΠΑΕ υποστηρίζουν πως υπολογίζεται κανονικά σαν παίκτης της ομάδας. Η ρήξη στις σχέσεις του με τον Μίτσελ, πάντως, είναι δεδομένη και μένει να φανεί αν απλώς υπάρχει αναμονή για κάποια πρόταση, προκειμένου να αποχωρήσει ο Ολλανδός εξτρέμ ή αν όσο παραμένει στην ομάδα ο Ισπανός προπονητής θα τον υπολογίζει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: