Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Επέλεξε... Σαουθάμπτον ο Όντεγκαρντ!!

Τη μεγάλη έκπληξη φαίνεται πως κάνει ο Μάρτιν Όντεγκαρντ που όπως αναφέρει ο νορβηγικός Τύπος και μεταφέρουν τα βρετανικά ρεπορτάζ, έχει επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουθάμπτον! Ποιος ο ρόλος της οικογένειάς του.  
Το... παιδί – θαύμα του νορβηγικού ποδοσφαίρου, που δοκιμάστηκε από τις Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, ενώ ξέρει πως ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και οι Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πήρε μια απόφαση που έχει λογική, όμως είναι εύλγα προκαλεί έκπληξη.
Σύμφωνα με τον νορβηγικό Τύπο, έχει επιλέξει να αποχωρήσει από τη Στρόμσγκοντσετ για να φορέσει τη φανέλα της Σαουθάμπτον! Θέλει να συνεργαστεί με τον Ρόναλντ Κούμαν, ενώ, ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και η επιρροή από την οικογένειά του.
Όπως αναφέρεται, οι γονείς του ήθελαν να πάει σε μια ομάδα που να μην έχει συνεχώς στραμμένα πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας για να δουλέψει με ηρεμία το παιδί τους, ενώ ήθελαν το μεγάλο βήμα του παιδιού τους να γίνει προς έναν σύλλογο που θα του δώσει ευκαιρίες και δεν θα τον έχει μεταξύ δεύτερης ομάδας και πάγκου...
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: