Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Επικίνδυνος για τον Παναθηναϊκό ο Ταυλαρίδης!!

Ο ένας και μοναδικός Αποδυτηριάκιας σχολιάζει στον SportDog τη μεταγραφή του Έλληνα στόπερ στο Τριφύλλι αλλά και το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κάνει δικό του τον Ροζίτσκι. Μεταγραφή βιτρίνας, αν τελικά γίνει, αυτή του Τσέχου Ροζίτσκι. Και με κίνδυνο να μην παίξει στον Ολυμπιακό, διότι το παλληκάρι έχει "ιατρικό μητρώο", για να μη ξεχνιόμαστε. Όνομα ο Ροζίτσκι, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Δεν κατάλαβα. Έχει ανάγκη από ...φίρμες το μαγαζί ή, από παίκτες που θα αποκτηθούν για να παίζουν; Και πώς να παίξει ο Τσέχος όταν ταλαιπωρείται από τραυματισμούς.
Τα ΄χει τα χρονάκια του και ο Ταυλαρίδης που πήρε ο Παναθηναϊκός, άλλη περίπτωση μεταγραφής αυτή. Χρειαζότανε κάποιον πίσω στην άμυνα ο Αναστασίου, όμως τα ερωτήματα είναι ανοικτά. Θα βοηθήσει ο μέχρι χθες του Ατρόμητου ή, λόγω ιδιοσυγκρασίας θα αποδειχθεί ζημιάρης στον Παναθηναϊκό;
Δεν είναι κακό παιδί ο Ταυλαρίδης που εύκολα τον παρεξηγούν λόγω της υπερ-σκληρότητάς του στο παιχνίδι. Δεν έχει τεχνική, δεν αγωνίζεται με ηρεμία, με συνέπεια να μη σχεδιάζει, να μην ελέγχει κάποιες φορές τις ενέργειές του.
Το ατού του Ταυλαρίδη είναι ότι προκαλεί το ...φόβο στους αντιπάλους (στη φωτό με αντίπαλο τον Καρέλη, από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στις αρχές του Νοέμβρη). Άσε, σου λένε, αυτός είναι άγριος, μην τον πλησιάζω, ας δώσω την μπάλλα σε συμπαίκτη, να μπουκάρουμε απ΄ άλλο δρόμο.
"Επικίνδυνος", λοιπόν, για τον Παναθηναϊκό ο Ταυλαρίδης, που είχε ξεκινήσει από τον Ηρακλή και κάποιο φεγγάρι είχε βρεθεί στην Άρσεναλ. Επικίνδυνος διότι είναι εύκολος να κάνει πέναλτυ, να πάρει κόκκινη.

ΤΙ ΡΟΖΙΤΣΚΙ, τι Κατσουράνης, γραφει ο apodytiriakias.gr
Τη φανέλλα του Ολυμπιακού έχουν φορέσει καλύτεροι ποδοσφαιριστές από τον Τσέχο Τόμας Ροζίτσκι, μάλιστα και σε μικρότερη ηλικία από τον 34χρονο της Άρσεναλ. Προς τι, λοιπόν, η διαφήμιση και, γάβροι, εμπρός να χαρείτε που η ομαδάρα θα πάρει τον παικτάρα.
Κι όλα αυτά πριν ακόμα γίνει η μεταγραφή. Κι άντε κι έγινε, κι ήρθε στο λιμάνι ο Ροζίτσκι (στη φωτό αντίπαλος του Μιραλάς από παλιότερο ματς του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ). Εντάξει, δεν είναι Ταυλαρίδης, άλλος ποδοσφαιρικός υπερήλικας. Ο Τσέχος, έχει μεγαλύτερο όνομα από τον Κατσουράνη, κι αυτός έκανε μεταγραφή.
Τελικά, οι μεταγραφές παίρνουν το στίγμα τους από την ...βαρύτητα και την προβολή που κάνουν τα μήντια. Πού ποτέ δεν στέκονται κριτικά και αξιολογικά. Όλες οι μεταγραφές είναι για χειροκρότημα, ακόμα κι αυτές που δεν θα γίνουν, τελικά.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: