Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ο Ερτέλ πήγε, κάποιος… κόβεται στην Εφές!!

Η απόκτηση του Τόμας Ερτέλ σκόρπισε τον ενθουσιασμό στους φίλους της Αναντολού Εφές, ωστόσο κάποιος συμπαίκτης του θα πρέπει να «κοπεί» από το πρωτάθλημα, λόγω του περιορισμού στον αριθμό ξένων!

Ο Ερτέλ πήγε, κάποιος… κόβεται στην Εφές
Με την απόκτηση του Τόμας Ερτέλ η Αναντολού Εφές πρόσθεσε ένα σημαντικό… όπλο στην περιφέρειά της, αλλά από την άλλη, αυτό αναγκάζει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να «κόψει» κάποιον, λόγω του περιορισμού στον αριθμό των ξένων που ισχύει στο τουρκικό πρωτάθλημα!

Αυτή τη στιγμή, μαζί με το Γάλλο γκαρντ, η Εφές έχει οκτώ ξένους στο ρόστερ της και στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας επιτρέπονται μόνο επτά! Συγκεκριμένα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα πρέπει να «κόψει» έναν εκ των Στράτου Περπέρογλου, Στεφάν Λάσμε, Ντοντέι Ντρέιπερ, Ντάριο Σάριτς, Ματ Τζάνινγκ, Μίλκο Μπιέλιτσα και Νέναντ Κρστιτς.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα «basketfaul.com», οι δύο επικρατέστεροι να… αποχαιρετήσουν το εγχώριο πρωτάθλημα –καθώς στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει πρόβλημα- είναι ένας εκ των Ντοντέι Ντρέιπερ και Μίλκο Μπιέλιτσα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: