Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Πρώτη Ταυλαρίδη, πρόβλημα με «Σίφο»!

Ο Στάθης Ταυλαρίδης έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό, αλλά απουσίαζε λόγω ίωσης ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Πολλές… επιστροφές και προπόνηση ξανά την Παρασκευή.

Πρώτη Ταυλαρίδη, πρόβλημα με «Σίφο»
Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού για το 2014 με ένα νέο πρόσωπο, ένα νέο πρόβλημα, αλλά και πολλές επιστροφές.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται ακόμη και στην ενδεκάδα για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Σε αυτό ίσως να οδηγήσει και ένα απρόοπτο που προέκυψε με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Νάνο και Μέντες, ενώ σε φουλ ρυθμούς επέστρεψαν ο μέχρι χθες ασθενής Δώνης και ο Ατζαγκούν, που γύρισε από την άδειά του. Στην προπόνηση έλαβαν μέρος και οι Μουζακίτης, Ταμπάκης, Γιαννιτσάνης και Αναστασόπουλος, που είχαν δοθεί δανεικοί στη Νίκη Βόλου, η οποία βρίσκεται υπό διάλυση.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας και οικογενειακό δίτερμα σε τρεις ομάδες με τις δυο να παίζουν εναλλάξ. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Παρασκευή στις 17:00.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: