Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Δίνει 30 εκατ. για Μπονί η Σίτι!!

Προσφορά που δεν θα αφήνει περιθώρια απόρριψης στη Σουόνσι φέρεται έτοιμη να καταθέσει η Μάντσεστερ Σίτι για την αγορά του Γουιλφρέντ Μπονί μόλις ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου!

Δίνει 30 εκατ. για Μπονί η Σίτι!
Οι «πολίτες», σύμφωνα με δημοσιεύματα, θέλουν τον Ιβοριανό επιθετικό που φέτος έχει πετύχει οχτώ γκολ και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και τη βοήθεια που παρέχει στους «κύκνους» ακόμα κι όταν δεν σκοράρει.
Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μάντσεστερ Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, λέγεται πως βρέθηκε στο «Άνφιλντ», το βράδυ της Δευτέρας προκειμένου να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή στο ματς της Σουόνσι απέναντι στη Λίβερπουλ, όμως αυτός δεν βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα.
Οι τραυματισμοί των Αγουέρο και Τζέκο και το γεγονός πως ο Γιόβετιτς επανήλθε πρόσφατα στα πλάνα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, έχουν κάνει τους ανθρώπους της Σίτι και πολύ περισσότερο τον Χιλιανό προπονητή να σκέφτεται λύσεις στο επιθετικό κομμάτι και μια τέτοια μπορεί να αποδειχθεί ο Μπονί.
Για να τον κάνουν δικό τους, οι Πρωταθλητές φέρονται έτοιμοι, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, να προσφέρουν μέχρι και 30 εκατ.λίρες. 

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: