Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Για «τριάρι» και γκαρντ η ΑΕΚ!

Πέρα από σμολ φόργουορντ, όπου «χτύπησε» την πολύ δύσκολη περίπτωση του Μαλίκ Χέρστον, η ΑΕΚ εξετάζει το ενδεχόμενο ενίσχυσης και στα γκαρντ. Ποιοι δύο παίκτες βλέπουν την έξοδο από την «Ένωση».

Για «τριάρι» και γκαρντ η ΑΕΚ
Όχι μία, αλλά δύο ακόμη προσθήκες που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την ποιοτική στάθμη της ΑΕΚ έχει στα σκαριά ο Μάκης Αγγελόπουλος, με τις ευλογίες του Ντράγκαν Σάκοτα.

Η «Ένωση» αναζητεί σμολ φόργουορντ και έχει κάνει κρούση στον Μαλίκ Χέρστον. Πρόκειται πάντως για μια δύσκολη περίπτωση, καθώς ο 27χρονος Αμερικανός έχει πολύ μεγάλο κασέ και φέρεται να προτιμά να παίξει σε ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα ή το Eurocup. Παράλληλα υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες για την αγωνιστική του κατάσταση, δεδομένου ότι μετά την αποχώρησή του από τη Γαλατάσαραϊ στο τέλος της περασμένης σεζόν δεν έχει βρει άλλη ομάδα, ενώ έχει βεβαρημένο ιστορικό με τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια. Ίσως ένα ατού της «Ένωσης» να είναι η γνωριμία του Χέρστον με τον Ποπς Μενσά-Μπονσού, δεδομένου ότι υπήρξαν συμπαίκτες πέρσι στη Γαλατάσαραϊ και παλαιότερα στους Σπερς. Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ δεν βιάζεται να κλείσει «τριάρι», πολύ απλά γιατί θα πρέπει να περιμένει την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου (17/1) για να κάνει νέα αλλαγή ξένου έχοντας εξαντλήσει τις τρεις που δικαιούται.

Αυτό ισχύει και για τον γκαρντ που φαίνεται να ψάχνει η ΑΕΚ για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στην περιφέρειά της. Ο Ντράγκαν Σάκοτα «χτενίζει» την αγορά για παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν κυρίως στο κομμάτι της δημιουργίας, αλλά για την ώρα προτεραιότητα είναι ένας σμολ φόργουορντ.

Πέρα από προσθήκες, στην ΑΕΚ θα υπάρξουν προσεχώς και αποχωρήσεις. Οι Γιώργος Τσιάκος και Στέφαν Νίκολιτς είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας και το πιθανότερο είναι να αποχωρήσουν. Μάλιστα, αν αποχωρήσει ο δεύτερος, δεν θα είναι αναγκαίο να αποδεσμεύσει η ΑΕΚ τον Γκάρετ Ουίλιαμσον για να πάρει έναν παίκτη (αλλά θα χρειαστεί να το κάνει εφόσον κινηθεί για δύο ξένους).*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: