Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Τα δίνει για Ουσέρο, γλυκοκοιτάζει Ροντρίγκες!!

Στον Φερνάντο Ουσέρο καταλήγουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να καλύψουν τα κενό στον άξονα. Εξετάζεται η περίπτωση του πρωταθλητή Ισπανίας και φιναλίστ στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο, Κ. Ροντρίγκες.

Τα δίνει για Ουσέρο, γλυκοκοιτάζει Ροντρίγκες
Γερά στην απόκτηση του Φερνάντο Ουσέρο μπαίνει ο ΠΑΟΚ, που έψαχνε εδώ και καιρό έναν παίκτη για τον άξονα και φαίνεται πως εντείνονται οι προσπάθειες μετά και την έκβαση στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Φάνη Τζανδάρη.

Μια δοκιμασμένη και αξιόπιστη λύση είναι του Φερνάντο Ουσέρο που ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης και όπως αναφέρεται στη «Live Sport» υπήρξε ανεπίσημη επαφή της πλευράς του «Δικεφάλου του Βορρά» με αυτήν των Αρκάδων. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έχει έρθει σε ρήξη με την ομάδα του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός πλάνων στα τελευταία παιχνίδια του 2014.

Το χρηματικό ποσό που ζητάει ο σύλλογος της Τρίπολης δεν είναι απαγορευτικό, γνωρίζοντας ότι μπορεί να χάσει το καλοκαίρι τον αρχηγό του χωρίς κανένα οικονομικό όφελος, ενώ και να μην παραχωρηθεί φαίνεται πως δύσκολα θα ενισχύσει και αγωνιστικά μέχρι το τέλος της σεζόν, με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

Ο Αστέρας τον παραχωρεί έναντι 250.000 ευρώ και ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα, ενώ δεν είναι καθόλου αρνητικός στο να πάει στον ΠΑΟΚ.

Ο Ουσέρο έχει 9 συμμετοχές στη Super League και 10 στο Europa (5 στα προκριματικά και 5 στους ομίλους), ενώ πέρυσι είχε κάνει μια πολύ γεμάτη σεζόν με 30 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και 6 στα play-off, αλλά και από δύο στα προκριματικά του Europa League και στο Κύπελλο.

Σε ότι αφορά τον ποιοτικό μεσοεπιθετικό που αναζητείται το νέο όνομα που έρχεται στην επιφάνεια, μετά από του Σεμπαστιάν Μπλάνκο, είναι ο Κριστιάν Ροντρίγκες, που παίζει κυρίως αριστερά και ως μπακ και ως χαφ. Ωστόσο, προφανώς ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να τα… σκάσει για παίκτη που αγωνίζεται ως πλάγιος μπακ, καθώς εκεί έχει τον Ρατς, που κάνει πολύ καλή σεζόν.

Ο Ουρουγουανός έχει λίγο χρόνο με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν. Συγκεκριμένα έχει πάρει μέρος σε έξι ματς των πρωταθλητών Ισπανίας, μετρώντας συνολικά 70 λεπτά, ενώ έχει παίξει δύο φορές στο τσάμπιονς Λιγκ ως αλλαγή, έχει δύο εμφανίσεις στο Κύπελλο (ως βασικός) και έπαιξε επτά λεπτά στο Σούπερ Καπ Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πέρυσι έπαιξε σε 20 αγώνες στη La Liga, σε δέκα στην Ευρώπη, σε επτά στο Κύπελλο και δύο στο Σούπερ Καπ.

Ο 29χρονος προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, που εξετάζει την περίπτωση του, αλλά φυσικά οι άνθρωποι του ξέρουν ότι δεν έχουν εύκολο έργο. Μένει αν δούμε αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπαθήσει να τον πάρει ως δανεικό ή να τον αγοράσει, καθώς έχει συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2016.

*Στην Σερκλ Μπριζ ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί μέχρι το καλοκαίρι ο Μάρτεν Μάαρτενς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: