Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

«Κρούση για Νιάνγκ ο Ολυμπιακός»

Για κρούση του Ολυμπιακού στη Μίλαν για τον Εμπαγέ Νιάνγκ κάνουν λόγο στην Ιταλία. Μόνο του Ντιγκάρ δείχνει «προχωρημένο» από τους Πειραιώτες, που δεν περιμένουν εξελίξεις πριν τη Δευτέρα.

«Κρούση για Νιάνγκ ο Ολυμπιακός»
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αναζήτηση ΚΑΙ εξτρέμ και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν κρούση στη Μίλαν για τον Εμπαγέ Νιάνγκ. Ο 20χρονος Γάλλος, που παίζει στα άκρα της επίθεσης, αλλά και σαν ελεύθερος κυνηγός, έχει μόλις 28 λεπτά παρουσίας με τους «ροσονέρι» φέτος στη Serie A. Η Ουντινέζε τον έχει ζητήσει δανεικό, αλλά δεν «παίζει» μόνη της, αφού οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να έχουν κάνει την πρώτη επαφή.

Πάντως από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό και οι εξελίξεις για τα μεταγραφικά μεταφέρονται από… βδομάδα. Πέραν του Ντιντιέ Ντιγκάρ της Νις, για τον οποίο έχουν ήδη γίνει επαφές προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα (αγωνίζεται σαν αμυντικό χαφ, αλλά και κατά συνθήκη σαν στόπερ), δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες επαφές για άλλον παίκτη.

Για τα μετόπισθεν ο Ρολάντο είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά όσο υπάρχει στο «παιχνίδι» η Γιουβέντους οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των «ερυθρόλευκων» για να τον πάρουν από την Πόρτο. Η λύση του Ρικάρντο Κόστα δεν έχει εγκαταλειφθεί οριστικά, αλλά έχει… πέσει στη λίστα του Μίτσελ, που αναζητεί έναν παίκτη μικρότερης ηλικίας (ο Πορτογάλος είναι 34 ετών).*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: