Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Έχει έτοιμη λύση, αν…!

Μέχρι τη Δευτέρα θα περιμένει ο Παναθηναϊκός την απόφαση της Ελλάς Βερόνα για τον Γκιγέρμο Ροντρίγκες, έχοντας ως εναλλακτική λύση έναν κεντρικό αμυντικό από την Ιβηρική Χερσόνησο.

Έχει έτοιμη λύση, αν…
Στασιμότητα παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό όσον αφορά την υπόθεση του Γκιγέρμο Ροντρίγκες.

Η Ελλάς Βερόνα δεν έχει απαντήσει στην κρούση του «τριφυλλιού» για την απόκτηση του Ουρουγουανού στόπερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Λεωνίδας Βόκολος κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια.

Εκείνο που προκύπτει είναι ότι οι «πράσινοι» θα περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα την απόφαση του ιταλικού συλλόγου για τον 30χρονο αμυντικό, με τον οποίο εκτιμάται ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις.

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι δεν έχουν δεχθεί κάποια επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» αναφέρουν ότι θα κάνουν την κίνησή τους μόνο αν διαπιστώσουν πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την έναρξη των συζητήσεων με αντικείμενο την απόκτηση του Ροντρίγκες.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει έτοιμη λύση από την Ιβηρική Χερσόνησο, ίσως από την Ισπανία, με τα προσόντα και τις οικονομικές απαιτήσεις του Ουρουγουανού στόπερ της Ελλάς Βερόνα. Η οποιαδήποτε όμως κίνηση θα γίνει μετά τη Δευτέρα, όταν και θα τελειώσει (θετικά ή αρνητικά) η περίπτωση του 30χρονου παίκτη της ιταλικής ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: