Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Παίκτης του μήνα στην ACB o Πάνκο!!

MVP για το μήνα Δεκέμβριο στο ισπανικό πρωτάθλημα ανακηρύχθηκε ο Άντι Πάνκο μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Φουενλαμπράδα.

Παίκτης του μήνα στην ACB o Πάνκο
Σαν το παλιό καλό κρασί ωριμάζει ο Άντι Πάνκο και το απέδειξε για άλλη μια φορά κερδίζοντας το βραβείο του κορυφαίου παίκτη στην ACB για το μήνα Δεκέμβριο. Ο 37χρονος Αμερικάνος φόργουορντ που το 2012 είχε αγωνιστεί για λίγο στον Παναθηναϊκό, φόρτωσε τα αντίπαλα καλάθια με 23,8 πόντους, μάζεψε 5,6 ριμπάουντ και μοίρασε 3,4 ασίστ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Η πλούσια συγκομιδή του βοήθησε την παραπαίουσα φέτος Φουενλαμπράδα να σημειώσει δυο νίκες με την Ανδόρα και τη Μανρέσα σε πέντε συνολικά αγώνες και να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των έξι συνεχόμενων ηττών από τα τέλη Οκτωβρίου. Παρόλα αυτά οι Μαδριλένοι δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς έχουν επιτύχει θετικό αποτέλεσμα σε μόλις τρεις από τους δεκατέσσερις αγώνες τους στην ACB.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Άντι Πάνκο κερδίζει το βραβείο του καλύτερου παίκτη του μήνα, καθώς κάτι ανάλογο είχε πετύχει τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο του 2014. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: