Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Μπάρτον: «Ο Μπλάνκο πωλείται»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα sdna.gr παραχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της Γουέστ Μπρομ όπου και ξεκαθάρισε πως ο Μπλάνκο είναι υπό παραχώρηση

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

- Εδώ και ημέρες κυκλοφορεί η φήμη ότι διάφορες ελληνικές ομάδες εξετάζουν την περίπτωση του Σεμπαστιάν Μπλάνκο. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε;«Κοίταξε, είναι λίγο πολύπλοκη η υπόθεση. Η απάντηση είναι και ναι και όχι. Υπάρχει ένας μάνατζερ που τρέχει την υπόθεση και μας έχει πει ότι υπάρχουν κάποιοι ελληνικοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Μπλάνκο. Εμείς από την πλευρά μας εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα και περιμένουμε να μας φτάσει κάποια επίσημη πρόταση, όπως μας έχει υποσχεθεί ότι θα κάνει».

- Μπορείτε να ονοματίσετε συγκεκριμένα τα ονόματα των ελληνικών ομάδων που λέτε;
«Δεν έχει νόημα να το κάνουμε αυτό, όσο η υπόθεση δεν έχει κάτι επίσημο για να μιλήσουμε».

- Μπορούμε να πούμε ότι ο Μπλάνκο είναι στην transfer list της Γουέστ Μπρομ;
«Είναι αλήθεια ότι ο Μπλάνκο είναι αυτή την στιγμή ένας παίκτης που δεν υπολογίζεται άμεσα για την πρώτη ομάδα μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα ψάχνουμε να βρούμε μία λύση που να συμφέρει και τον παίκτη και την ομάδα. Το σίγουρο είναι πως ο παίκτης προπονείται με εμάς, αλλά δεν βλέπω να μπορεί να παίξει στην πρώτη ομάδα. Είναι ένας παίκτης που αποκτήθηκε επειδή τον πιστεύαμε, όμως δεν έχει παίξει πολύ με εμάς και σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει πάντα να ψάχνουμε για λύσεις».

- Η προτίμηση της Γουέστ Μπρομ είναι μία πώληση ή ένας δανεισμός;
«Σε αυτή την περίπτωση εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα. Δεν αποκλείουμε κάτι. Πάντα σκοπός μας είναι να δρούμε προς όφελος του συλλόγου. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανένα ενδεχόμενο ούτε να πούμε πως υπάρχει κάποια προτίμηση από εμάς. Ας έρθουν οι επίσημες προτάσεις και τις εξετάζουμε».

- Μπορούμε να μιλήσουμε για κάποια συγκεκριμένη τιμή πώλησης που ζητάει η Γουέστ Μπρομ για τον Αργεντινό; 
«Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ποσό που ζητάμε. Σε αυτές τις δουλειές δεν μπορείς να βάζεις τιμή. Εμείς ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να λάβουμε ένα σωστό και δίκαιο αντίτιμο που ανταποκρίνεται στην αξία του παίκτη».

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: