Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

«Επιβαρύνονται οι γονείς»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο έφορος του κολυμβητικού τμήματος του Άρη και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ, Πασχάλης Καραγιάννης.
Μίλησε για την έλλειψη πισινών στην Θεσσαλονίκη ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση που πρέπει να πάρει ο Α.Σ για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την κατάσταση στο τμήμα της κολύμβησης:
«Τα παιδιά έφυγαν από την κολύμβηση για την Αλεξανδρούπολη μακριά από τις οικογένειες τους. Στην Θεσσαλονίκη δουλεύουν 2 πισίνες και δεν μπορούν 2.000 παιδιά αθλητικής Θεσσαλονίκης να παστωθούν σε αυτές. Επιβαρύνθηκαν οι χορηγοί που είναι οι ίδιοι οι γονείς καθώς δεν υπάρχει η πολιτεία πουθενά. Εμείς έχουμε συνολικά 37 παιδιά. Το κάθε παιδί θα πληρώνει για κάθε προπόνηση 5 ευρώ την μέρα. Δεν είναι μόνο το κόστος της μετακίνησης και της διαδρομής αλλά και της προπόνησης. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Στο πόλο όλες οι ομάδες παστώνονται στο Εθνικό και υπάρχουν ομάδες με 5 μέτρα. Πρέπει να το δουν πολύ σοβαροί οι υπεύθυνοι αυτό που συμβαίνει».
Για το ποδοσφαιρικό τμήμα:
«Υπάρχουν δύο προτάσεις που το νομικό τμήμα τις εξετάζει. Θέλουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να γίνει η διαδικασία αλλά πρέπει να είμαστε νομικά εντάξει. Έχει γίνει μια επιτροπή που θα αποφασίσει που να πάει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση».
Για την πιστοληπτική ικανότητα που έφεραν οι Ισπανοί:
«Το χαρτί πιστοληπτικής ικανότητας δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό. Άλλο είναι η εγγυητική και άλλο τα χρήματα στη τράπεζα. Το θέμα είναι τι λεφτά θα έρθουν. Κάθε μέρα που περνάει δεν είναι εύκολη για εμάς αλλά και για τους παίκτες που δεν είχαν χρήματα για Πρωτοχρονιά και Χριστούγεννα. Ο Α.Σ θέλει βοήθεια ακόμα και να πληρώσει το αέριο. Πρέπει το 2015 να είναι καλύτερο όμως θέλουμε ενότητα».
Για τους παίκτες του ποδοσφαιρικού τμήματος:
«Οι παίκτες δεν μπορούν να φύγουν αλλά δεν μπορούμε να τους έχουμε δέσμιους. Πρέπει να λυθεί το θέμα, μακάρι χωρίς καθόλου κόστος. Όλοι βάζουν πλάτη και ο Κάμπος τους κρατάει ενωμένους. Ο προπονητής ένωσε την ομάδα και για αυτό ήρθαν και οι τελευταίες επιτυχίες».
Για το πότε θα ληφθεί η απόφαση:
«Πρέπει να πάρουμε την σωστή απόφαση. Δεν χωράει στον Άρη άλλη… πατάτα. Μας έχει γεμίσει φοβερό άγχος όλο αυτό και πρέπει νομικά να είμαστε σωστοί. Είμαστε μια καινούρια διοίκηση πρωτοδικείου. Κάθε μέρα υπάρχουν νέα δεδομένα και δεν μπορώ να υποσχεθώ πότε θα παρθεί η απόφαση. Ακόμα και την Πρωτοχρονιά άλλαζαν τα δεδομένα. Δεν μπορώ να δεσμευτώ για καμία ημερομηνία».
Για την περίπτωση να εμφανιστεί και άλλος ενδιαφερόμενος:
«Δεν το αποκλείω αυτό. Σίγουρα η ομάδα δεν θα δοθεί όπου να ναι. Η απόφαση θα είναι οικουμενική, θα δοθούν όλα τα στοιχεία και θα συναποφασίσουμε».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: