Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Μπόνους 7,5 εκατ. από τους... οπαδούς του!!

Σημαντική αύξηση στον τραπεζικό του λογαριασμό θα δει ο Κάιρι Ίρβινγκ, αν το κοινό τον ψηφίσει στην πεντάδα της Ανατολικής Περιφέρειας στο All-Star Game.

Μπόνους 7,5 εκατ. από τους... οπαδούς του
Επιπλέον 7,5 εκατομμύρια δολάρια θα λάβει ο Κάιρι Ίρβινγκ, αν ψηφιστεί από τον κόσμο στην αρχική πεντάδα της Ανατολικής Περιφέρειας στο επερχόμενο All-Star Game στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τη συλλογική σύμβαση εργασίας στο ΝΒΑ, όσοι υπογράψουν το max συμβόλαιο, παίρνουν σημαντική αύξηση, αν στα πρώτα τέσσερα χρόνια τους στο ΝΒΑ εκπληρώσουν κάποιο από τα κριτήρια του αποκαλούμενου κανόνα του Ρόουζ. Αν καταφέρουν είτε να αναδειχθούν ΜVP της λίγκας είτε να συμπεριληφθούν δυο φορές σε μια από τις καλύτερες πεντάδες του πρωταθλήματος είτε να ψηφιστούν δυο φορές από τον κόσμο στο βασικό σχήμα σε All-Star Game. Για το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Ίρβινγκ η αύξηση ανέρχεται σε 7,5 εκατομμύρια δολάρια.

Τα δυο πρώτα κριτήρια είναι αδύνατο πρακτικά να καταφέρει να τα εκπληρώσει, ωστόσο, αυτήν τη στιγμή στην ψηφοφορία για το All-Star Game o 23χρονος βρίσκεται στην τρίτη θέση των γκαρντ πίσω από τους Τζον Γουόλ και τον Ντουέιν Γουέιντ. Ο πόιντ γκαρντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς υπολείπεται του δεύτερου «Φλας» με 88,030 ψήφους.

Οπότε δεν θα μας κάνει κάποια ιδιαίτερη εντύπωση, αν βάλει λυτούς και δεμένους ο 24χρονος γκαρντ των «Ιπποτών» για να φτάσει στη πολυπόθητη δεύτερη θέση. Άλλωστε έχει… 7,5 εκατομμύρια λόγους για να το πετύχει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: