Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

«Θα πληρώσει ότι χρειαστεί ο Λουίς Όλιβερ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του Λουίς Όλιβερ, ο Θεολόγος Αλεξανδράτος και μίλησε για την πιστοληπτική ικανότητα που κατατέθηκε και το πλάνο του Ισπανού.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την πιστοληπτική ικανότητα που κατατέθηκε:
«Είναι από μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο και επιβεβαιώνει πως ο κ. Όλιβερ έχει δυνατός οικονομικά και έχει πολλά χρήματα. Οι άνθρωποι του Άρη ζήτησαν και πιστοληπτική ικανότητα. Όσοι λένε για το «σουίφτ» το είπαν μάλλον εκ του πονηρού γιατί είναι η απόδειξη μεταφοράς χρημάτων. Ο κ. Όλιβερ λέει πως αποδέχεται να πληρώσει άμεσα όλες τις υποχρεώσεις του Άρη αφού συμφωνήσει με τους ανθρώπους του Α.Σ Άρη. Πώς να στείλει τα λεφτά ο κ. Όλιβερ ενώ δεν έχει απαντήσει σε τίποτα η επιτροπή του Α.Σ; Αν δώσει ο Α.Σ την εκχώρηση των 50.000 θα μπορεί ο κ. Όλιβερ την άλλη βδομάδα να πληρώσει τους παίκτες».
Για το πλάνο του Λουίς Όλιβερ:
«Η συμμετοχή του κ. Όλιβερ θα φτάνει τα 700.000 ευρώ. Το ποσό θα κεφαλαιοποιηθεί με την ίδρυση της νέας ΠΑΕ πέρα του αρχικού κεφαλαίου. Τα χρήματα θα κατατεθούν σε έναν λογαριασμό κοινό του κ. Όλιβερ και του Α.Σ. Έτσι και οι δυο θα πάν καλά. Ο κ. Όλιβερ θα αναλάβει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει η ομάδα και ότι προκύψει. Επίσης, θα γίνει μια επιτροπή με 3 μέλη του κ. Όλιβερ και 3 άτομα του Α.Σ. Για όποια απόφαση θα παίρνεται θα χρειάζεται αιτιολογημένη απόφαση. Θα υπάρχει η πλευρά της ένστασης και δεν θα κάνει κανείς ότι θέλει. Ο κ. Όλιβερ κατόπιν εισηγήσεως του προπονητή θα πάρει όσους παίκτες χρειαστούν και θα πληρώσει ότι χρειαστεί για να γίνει και η εκκαθάριση. Αυτά είναι τα σημεία της πρότασης του κ. Όλιβερ».
 Για τα δημοσιεύματα πως έχει πρόβλημα με τον νόμο ο Λουίς Όλιβερ στην Ισπανία:
«Ο πατέρας του κ. Όλιβερ είχε συμφωνήσει με την Μπέτις, κάποια μέλη είχαν κάνει έφεση για την συμφωνία και είχε πάει στα δικαστήρια. Ο πατέρας του κ. Όλιβερ είχε πάει στην Λάρισα και είχε δώσει και Συνέντευξη Τύπου άρα φυσικά και δεν καταζητείται πουθενά όπως λένε κάποιοι. Ο πρόεδρος της Μπέτις κατηγορείται πως υπερτιμολόγησε την Μπέτις στον πατέρα του κ. Όλιβερ. Ο πατέρας του κ. Όλιβερ δεν θα εμπλακεί  στον Άρη απλά θα δίνει το «οκ».
Για το αν ο Λουίς μπορεί να δικαιολογήσει τα χρήματα του:
«Έχει στο όνομα του επενδύσεις στην Ισπανία».
Για την υπόθεση με την Λάρισα:
«Πριν από έναν μήνα τον έπαιρναν για να πάρει την ΑΕΛ μετά από όσα έγιναν. Βέβαια, το μέγεθος του Άρη είναι πολύ μεγαλύτερο».
Για την αγωνία των ποδοσφαιριστών:
« Όταν μας δοθεί η έγκριση ο κ. Όλιβερ θα φέρει τα χρήματα Τρίτη-Τετάρτη και όλα θα κανονιστούν. Απλά αναρωτιέμαι γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση».
Για το αν υπάρχουν άλλες λύσεις στον Άρη:
«Ο κ. Χατζηιωάννου μας είπε πως υπάρχουν και άλλες λύσεις εκτός του κ. Κάλας και της δικής μας. Εμείς δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω».
Για το αν έχει υπάρξει επαφή του Λουίς Όλιβερ με το ποδοσφαιρικό τμήμα:
« Ξέρω πως υπήρχε μια επαφή αλλά δεν γνωρίζω τι ειπώθηκε».
Για το αν έχει υπάρξει επαφή του Λουίς Όλιβερ με τον Κάμπος:
«Μιλάν και οι δύο Ισπανικά και υπάρχει μια κατανόηση».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: