Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Καλαϊτζίδης: « Συμφώνησα με Σανιά, Ν' Λουντούλου. Κανείς δεν μας απαντά» (AUDIO)

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" και τον Δημήτρη Κανελλάκη και εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κωλύσιεργία με ευθύνη του ΑΣ στην επιλογή μίας εκ των δύο προτάσεων που υπάρχουν για την ανάληψη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αρχικά είπε, " είχαμε προτείνει να αναλάβουμε το οικονομικό κόστος της ομάδας από τον Ιανουάριο και μετά, με παράλληλα το θέμα της εκκαθάρισης και σύστασης της νέας ΠΑΕ. Αυτές οι συζητήσεις δεν ολοκληρώθηκαν γιατί ο Ερασιτέχνης επέμενε να αναλάβουμε εμείς την υποχρέωση να καλύψουμε τα οικονομικά κενά που άφησε ο κ. Γαλανός τα οποία κατά δήλωση τους αφορά τις υποχρεώσεις της ομάδας προς ποδοσφαιριστές, υπαλληλικό προσωπικό και κατά τους μήνες Δεκέμβριο και τα δύο τρίτα του Νοεμβρίου.

Εμείς είχαμε πει ότι αναλαμβάνουμε το οικονομικό κόστος από τον Ιανουάριο και μετά και την ευθύνη που έχει ο σύλλογος προς τους ποδοσφαιριστές θα τις κάλυπτε το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ δίνοντας του εμείς το 25% από το τηλεοπτικό συμβόλαιο καθώς και το 50% των εισιτηρίων. Αυτό δεν προχώρησε, άντιπροτείναμε να καλύψουμε την μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών για τους μήνες Νόεμβριο και Δεκέμβριο, δεν πήραμε απάντηση. Χθες έγινε μια συμφωνία. Προσφερθήκαμε να δώσουμε δάνειο 50 χιλιάδων και να καλύψουν την μισθοδοσία του Δεκεμβρίου και πάλι δεν πήραμε απάντηση."

Για το πόσο τον προβληματίζει αυτή η καθυστέρηση:

«Γνωρίζαμε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχσυση από τη σύσταση του ρόστερ. Δεν σας κρύβω ότι έχω προσυμφωνήσει με Σανιά και Ν' Λουντολού για να έρθουν εφόσον αναλάβουμε την ομάδα. Έχω δεσμευτεί απέναντι τους, απλά αρχίζει να εξαντλείται και η δική μου υπομονή. Είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος με αυτήν την κωλυσιεργία»

Για το αν έχει βάλει ο Ερασιτέχνης κάποια κριτήρια για την δική τους πρόταση:

«Συναντηθήκαμε την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς και πήγαμε από εκεί έχοντας υποχρέωση να απαντήσουμε αν θα δεχτούμε να πληρώσουμε μέρος των υποχρεώσεων που άφησε πίσω του ο κ. Γαλανός όπως μας δήλωσε η επιτροπή αυτή. Οι εκτιμήσεις αυτών των ανθρώπων ήταν ότι το ποσό αυτό θα ξεκινούσε από τις 70 μέχρι τις 120 περίπου χιλιάδες. Δεν ξέρω λεπτομέρεις απλά μόνο την μισθοδοσία που ξέρω, είναι κοντά στις 80 χιλιάδες. Τους απαντήσαμε ότι θα καλύψουμε μια εξ αυτών παρότι δεν είναι δική μας υποχρέωση, δεν πήραμε απάντηση και τους καταθέσαμε χθές την πρόταση για το δάνειο των 50 χιλιάδων»

Γιατι δεν δίνουν μια απάντηση για να προκρίνουν είτε την δική τους πρόταση είτε των Ισπανών:

«Ακριβώς αυτό αναρωτιώμαστε. Εμείς δεν λέμε επιλέξτε μας, επιλέξτε κάποιον να τρέξει την ομάδα. Είναι πολλά τα θέματα. Η ομάδα δεν έχει εδώ και καιρό αναλώσιμα και λοιπά, δεν έχει βοηθήματα, δεν έχει βηματισμό»

Για το αν έθεσε αυτά τα θέματα στους ανθρώπους του Ερσιτέχνη

«Τα γνωρίζουν τα θέματα, όπως γνωρίζουν και την ευθύνη που έχουμε αναλάβει για την εκκαθάριση, όλο το κόστος και την σύσταση της νέας ΠΑΕ, όλα αυτά είναι γνωστά»

Για τον αν προβλημάτισε τον αδερφό του όλη αυτή η καθυστέρηση:

«Βεβαίως, απλά σκέφτεται ώς επαγγελματίας και λέει ότι διεκικώ να κάνω κάτι, θα κάνω ένα βήμα πίσω και διεκδικώ να το πάρω έτσι όπως θα μπορώ να είμαι οφέλιμος. Έτσι το βλέπει. Απλά είμαστε στα όρια μας όλοι, όχι για μας αλλά για τις δεσμεύσεις που έχουμε πάρει απέναντι σε κάποιους ανθρώπους που είναι να δουλέψουν σε αυτή την ομάδα»

Για τον αν είναι στα όρια τους οι ποδοσφαιριστές και είναι έτοιμοι να φύγουν:

«Δεν μιλάω με κάποιον ποδοσφαιριστή, δεν είναι ο ρόλος μου αυτός»

Για τον αν κατηγορήθηκε πως στην πρόταση του μιλάει για το minimum του μετοχικού κεφαλαίου στην περίπτωση κατά την οποία θελήσει να συστήσει για λογαριασμό του αδελφού του την ΠΑΕ όταν αυτή θα ανέβει στην Β' Εθνική:

«Αυτό έχει δηλωθεί, απλά ορισμένοι έχουν επιλεκτική ακοή. Εμείς είπαμε ότι επειδή το ύψος του μεταχικού κεφαλαίου το ορίζει ο Ερασιτέχνης. εμείς θα βάλουμε αυτό το όριο που θα ορίσει το minimum»

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: