Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Αναστασιάδης: «Μπορούσαμε πολλά περισσότερα, αλλά…»

Ικανοποιημένος από ό,τι κατάφερε ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα, αλλά με την υποσημείωση πως μπορούσε περισσότερα, δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Τι είπε για το ματς με Πανιώνιο και οι ευχές για το νέο έτος.

Αναστασιάδης: «Μπορούσαμε πολλά περισσότερα, αλλά…»
Θετικό πρόσημο βάζει ο Άγγελος Αναστασιάδης στην πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τις γιορτές, αν και σημειώνει πως μπορούσε να πετύχει ακόμη περισσότερα πράγματα. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» θεωρεί πως η διακοπή βοήθησε την ομάδα του να πάρει ανάσες, ενώ αναφέρθηκε στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Δεν παρέλειψε, δε, να δώσει και τις ευχές του για το νέο έτος, ποδοσφαιρικές και όχι μόνο.

Αναλυτικά, ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε στη Nova για:

-τις ευχές του για το νέο έτος: «Κατ’ αρχήν να ευχηθώ ευτυχία σε όλο τον κόσμο και μια ευλογημένη χρονιά, που θα αναπληρώσει όλα τα κακά των προηγούμενων ετών. Σε όλο τον φίλαθλο κόσμο, εύχομαι μια καλύτερη ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς βία, χωρίς προβλήματα και αντιξοότητες. Να ευχαριστηθούμε αυτό το άθλημα που είναι ο βασιλιάς των σπορ».

-για το 2014 και την παρουσία του ΠΑΟΚ στην κορυφή: «Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το καλοκαίρι θέλοντας να φτιάξει μια ομάδα που θα βασίζεται στα παιδιά του, θα γίνει ομάδα και θα κάνει πρωταθλητισμό, που είναι στο DNA της ομάδας και είναι υποχρεωτικός. Το να γίνει ομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα, όχι όμως 100%, για να γίνει μια ομάδα που θα καταφέρνει αυτά που θέλει ο κόσμος, ο μεγαλομέτοχος, η διοίκηση κι όσοι αγαπούν την ομάδα. Είμαστε ικανοποιημένοι. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει πολλά περισσότερα πράγματα, αλλά ας μην είμαστε αγνώμονες. Χρειάζεται χρόνος».

-την κατάσταση του ΠΑΟΚ μετά τις γιορτές: «Δεν έχουμε μεγάλη διαφορά σε σχέση με πριν τη διακοπή. Το μόνο θετικό είναι πως τα παιδιά που δούλεψαν πολύ και είχαν φορτωθεί, ξεκουράστηκαν. Η ανάπαυλα ήταν ευεργετική σωματικά και ψυχολογικά. Η ηρεμία είναι φυσιολογικό να έχει έρθει μετά τις άγιες αυτές μέρες. Γι’ αυτό ήρθαμε σε αυτή τη γη, για να είμαστε όλοι ήρεμοι κι αγαπημένοι. Τα προβλήματα, ωστόσο, παραμένουν με τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες, όπως αυτή του Τζαβέλλα. Όμως είμαστε συνηθισμένοι».

-τη μεγαλύτερη έγνοιά του για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Είναι το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα μετά την ξεκούραση. Πάντα μετά από μια ανάπαυλα υπάρχει ένα ερωτηματικό για το πώς θα είμαστε εμείς κι ο αντίπαλος. Εγώ πάντα ήθελα μετά από διακοπή να παίζω εκτός έδρας. Ο Πανιώνιος είναι πειθαρχημένη ομάδα και με καλούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε κι εμείς πειθαρχημένοι για να αρχίσουμε τη νέα χρονιά με νίκη και να συνεχίσουμε αυτό που είχαμε ξεκινήσει πριν τα Χριστούγεννα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: