Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Κλέβει καρδιές καθημερινά ο Αντετοκούνμπο!!

Ως έναν από τους δυο παίκτες που θα εμφανίσουν τη μεγαλύτερη βελτίωση στο παιχνίδι τους κατατάσσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο αμερικάνος δημοσιογράφος του ESPN, Ντέιβ ΜακΜέναμιν.

Κλέβει καρδιές καθημερινά ο Αντετοκούνμπο
Κερδίζει τον κόσμο και τους ειδικούς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τους Μιλγουόκι Μπακς στο ΝΒΑ.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο του ESPN, Ντέιβ ΜακΜέναμιν, ο 20χρονος φόργουορντ αναμένεται να παρουσιάσει τη πιο μεγάλη εξέλιξη από όλους τους άλλους παίκτες που αγωνίζονται στην Ανατολική Περιφέρεια στο αμερικανικού πρωταθλήματος μέσα στο 2015, ενώ σημείωσε πως έχει τη δυνατότητα να γίνει ένας από τους 10 καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε άρθρο του στο μεγάλο αμερικανικό σάιτ:

«Ίσως να είμαι επηρεασμένος παρακολουθώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από κοντά και να σημειώνει χωρίς ιδιαίτερο κόπο 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κοψίματα απέναντι στους Καβαλίερς αυτήν την εβδομάδα (Τετάρτη 31/12), αλλά αποτελεί ασφαλές στοίχημα πως θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα κορμιού με μακριά άκρα όπως ήταν ο Ντέβιντ Ρόμπινσον ήταν το αντίστοιχο παράδειγμα με το πιο μυώδες σώμα. Έχει την δυνατότητα όχι πολύ μακροπρόθεσμα να συγκαταλέγεται μεταξύ των 10 καλύτερων παικτών στο ΝΒΑ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: