Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Από εκεί που σταμάτησε!

Με το… δεξί θέλει να μπει ο ΠΑΟΚ στο 2015, παίρνοντας τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην παγωμένη Τούμπα. Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Άγγελο Αναστασιάδη.
Από εκεί που σταμάτησε
Την πρώτη του νίκη στη νέα χρονιά επιθυμεί να πετύχει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στην Τούμπα τον Πανιώνιο για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).
Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν υπολογίζει αρκετούς από τους «βασικούς» παίκτες του, ενώ σήμερα αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή του Μιγκέλ Βίτορ.

Εκτός όμως από τον Πορτογάλο στόπερ, ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Τζαβέλλα και τους Τζιόλη, Κατσικά, Γλύκο και Μακ που είναι εκτός μάχης.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Σκόνδρα, Ποζατζίδη (ή Μαντούρο).

Την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Κάτσε, Τζανδάρης και Γκολάσα. Σαλπιγγίδης και Περέιρα θα πλαισιώσουν τον Αθανασιάδη στην επίθεση.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Παπαγιαννόπουλος, καθώς δεν έχει επικυρωθεί η μεταγραφή του, αφού επίσημα η διαδικασία ξεκινάει σήμερα και τελικά θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του από το επόμενο ματς.

Προϊστορία

Σαράντα τέσσερις νίκες, τέσσερις ήττες και δέκα ισοπαλίες είναι ο απολογισμός του ΠΑΟΚ, όταν υποδέχεται τον Πανιώνιο στην έδρα του. Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς έχουν πετύχει 113 γκολ και έχουν δεχθεί 33.

Στα τελευταία πέντε ματς
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα

01/09/13 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-1
03/03/13 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-2
21/01/12 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-0
24/10/10 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-1
06/01/10 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-0 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: